Mam mały problem ze swoim malcem/brak wolnych obrotów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich klubowiczów. Mam do was prośbe, mam problem z moim maluchem a sprawa jest takiego typu ze poprotu jak go odpala teraz w zime na ssaniu to jak auto juz sie zagrzeje i chcę spuscic ssanie to on mi gaśnie i nie wiem co to może byc. Regulowałem juz gażnik i nic dalej to samo. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź od was

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2005-01-27 17:43:54 ]
[ powód edycji: TEMAT ]

witam
na początek przeczytaj regulamin i poszukaj czy ktos nie miał takiego problemu od tego jest wyszukiwarka

temat pokrewny

dysza wolnych obrotów? zapchana ...

zapchany gaziorek, zdejmij, rozkrec,przedmuchaj, wyczysc, zloz,zaloz bedzie si

Dzieki właśnie myślałem też na dyszą wolnych obrotów, bo gaznik był niedawno czyszczony. Aha jeśli potrzebujecie jakis części do malucha dajcie znać na GG; 6999503

To ja mam inny problem.
Zapalam na ssaniu chdxzi super spuszczam ssanie i swobodnie pyka sobie na wolnych.Wydaje sie spoko ale tak nie jest niestety w czasie jazdy gdy hamuje spadaja obroty i gasnie silnik.I teraz nie wiem co to jest dzis ustawiłem od nowa obroty i narazie jest gut zobaczymy jak bedzie pózniej

Cytat:
2005-01-29 12:08:08, dziambel pisze:
To ja mam inny problem. Zapalam na ssaniu chdxzi super spuszczam ssanie i swobodnie pyka sobie na wolnych.Wydaje sie spoko ale tak nie jest niestety w czasie jazdy gdy hamuje spadaja obroty i gasnie silnik.I teraz nie wiem co to jest dzis ustawiłem od nowa obroty i narazie jest gut zobaczymy jak bedzie pózniej

U mnie pomoglo wyregulowanie poziomu paliwa w gazniku