Zlocik 12 lutego-127,128,850 i inne.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam wszystkich posiadaczy Fiacików 127, 128, 850 i wszystkich mniej typowych jak 1100,1300/1500,124,131,132,Argenta na spocik połączony ze spotem Fso AK na lotnisku w Czyżynach.
Myślę że warto byłoby się poznać, jako że mamy takie właśnie dość rzadko spotykane już na drogach autka.
Jeśli macie znajomych, nie korzystających z netu, a posiadających takie auteczka, to powiedzcie im o tym.
Oczywiście właściciele Kantów i Maluchów też są gorąco zaproszeni
Więc jeśli ktoś chętny to zapraszam

Jak w planie imprezy jest jakies smiganie to bede.Napisz adres strony na ktorej jest zaproszenie.

Eeee....wiesz....generalnie zaproszenie jest tu
Śmiganko pewnie jakieś będzie, ale myślę, że nie opłaca Ci się jechać taki kawał na ten spocik
Nie wiem czy ktoś się w ogóle pojawi...
Raczej jak już będzie ciepełko, to wtedy coś poważnego się zorganizuje
To raczej dla ludzioof z Krakowa...taki mały regionalny, chociaż oczywiście chciałbym, żeby był większy...
Pozdrawiam

Hmm.....widzę, że chętnych nawalone tak, że lotniska nie starczy
No cóż...damy rade....w końcu krakowska frakcja siudemkowa dopiero się rozwija
PZDR
Aha...to jest mój 800 post na motonews
Fajnie nie???

A o której godzinie będzie to spotkanko na Czyżynach?

[ wiadomość edytowana przez: Piotr127krakow dnia 2005-02-03 19:00:13 ]

Cytat:
2005-01-28 20:41:13, Wujek-Kajtek pisze:
Eeee....wiesz....generalnie zaproszenie jest tu Śmiganko pewnie jakieś będzie, ale myślę, że nie opłaca Ci się jechać taki kawał na ten spocik .....

Dziwisz sie,ze tak malo chetnych jak sam zniechecasz ??
Marketingowiec z Ciebie zaden

No jeśli chodzi o ten spocik, to naprawde nie chciałbym, żeby ktoś jechał kawał drogi, żeby zobaczyć 2 siudemki i przez godzine pogadać, a potem wracać znowu kawał drogi...
Jako, że chętni z kraka nie dopisali, to jest to mini spocik, który będzie trwał krótko...
Powiedz sam...byłbyś zadowolony, gdybyś przyjechał z Bielska na godzinke, zobaczył 2 siudemy i pojechał znowu do Bielska???
Ja bym nie był...
PZDR

Poprostu spocik nie wypalił i tyle...spotkamy się w niewielkim gronie i chwile pogadamy, wymienimy sie częściami i już...
Jak się zrobi już ciepło, to wtedy myślę, że frekwencja dopisze i nie będę bał się zaprosić ludzi nawet z Gdańska...
Ale póki co....nie chce nikogo naciągać na męczenie się bez sensu...

Skoro tak mowisz to nie jade....a sie wybieralem nawet na godzinke

ech ....za to se do Wawki pojade poszalec i pokazac krawaciazom jak sie jedzi po miescie

Ostatnia dorga mojego 127 z silnikiem zoski

Cytat:
2005-02-04 14:53:07, satiz pisze:
ech ....za to se do Wawki pojade poszalec i pokazac krawaciazom jak sie jedzi po miescie Ostatnia dorga mojego 127 z silnikiem zoski

Satiz to Ty nie powinienes byc Satiz tylko pozeracz warszawskich asfaltow tudziez interceptor .

Konkrety odnośnie spociku....TUTAJ

kajtek bardzo "zacheca" na to spotkanie- ale z ciekawosci i "bliskosci" wybiore sie na nie!
znalazłem w ksiazeczce gwarancyjnej mojego 127p pieczatkę FSO wiec przyjade.....

Hehe Kuba....ludzi z Kraka jak najbardziej zachęcam