Gdzie w Gdańsku kupić parownik???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktoś zna może sklep (hurtownię), w którym można kupić, nie przepłacając reduktor-parownik LOVATO ewentualnie innej dobrej firmy do poloneza 1.6 SLE gaźnik.

Jak bys bral Elpi to jedz do producenta na Szybowcowa (Rembiechowo) powinno byc najtaniej

też się przyłączam do pytania-jest takie miejsce w trójmieście gdzie można kupić np parownik i inne graty do gazowni jak membrany na ten przykład

Cytat:
2005-01-29 20:37:56, daniel pisze:
też się przyłączam do pytania-jest takie miejsce w trójmieście gdzie można kupić np parownik i inne graty do gazowni jak membrany na ten przykład

Kolo obwodowki jest hurtownia z gratami do gazowni

road_runner, koło obwodówki A może jakieś bliższe wskazówki...?

Cytat:
2005-01-29 22:52:48, Redarrow pisze:
road_runner, koło obwodówki A może jakieś bliższe wskazówki...?

Zadzwon do Marasa - on juz tam byl wiec wyjasni Ci dokladnie jak dojechac

Masz numer telefonu Dzięki

Cytat:
2005-01-29 22:57:37, Redarrow pisze:
Masz numer telefonu Dzięki

Jest w jego profilu

Jezeli chodzi o ELPIGAZ to jest na ul. Szybowcowej.
Jedziesz Slowackiego przez Zlota Karczme, przejezdzasz nad obwodnica i pomykasz jak na lotnisko. Podrodze przejezdzasz tory kolejowe i skrecasz w pierwsza uliczke w lewo, po jakich 100-200m bodaj za ostatnim domem jednorodzinnym skrecasz w prawo i tam jest ta hurtownia, chyba maja jakas reklame takze napewno trafisz.

Cytat:
2005-01-29 23:40:01, Skora pisze:
po jakich 100-200m bodaj za ostatnim domem jednorodzinnym skrecasz w prawo i tam jest ta hurtownia, chyba maja jakas reklame takze napewno trafisz.

Tam montuja instalacje Elpigazu - jest to prywatna stacja z autoryzacja Elpi. Glowna siedziba Elpigazu miesci sie 200 metrow dalej

Cytat:
Cytat:

2005-01-29 23:40:01, Skora pisze:
po jakich 100-200m bodaj za ostatnim domem jednorodzinnym skrecasz w prawo i tam jest ta hurtownia, chyba maja jakas reklame takze napewno trafisz.

Tam montuja instalacje Elpigazu - jest to prywatna stacja z autoryzacja Elpi. Glowna siedziba Elpigazu miesci sie 200 metrow dalej

mówisz o EKOPALU jak mnie sie wydaje

A oni tam mają tylko elpigaz, czy mogę kupić parownik również innej firmy?? Dobry jest ten Elpigaz (mi chodzi tylko o kupno nowego parownika). Ile mniej więcej kosztuje nowy parownik tej firmy??

Polecam zajrzec na strone >>ELPIGAZ.COM<<
tam powinnien byc odpowiedni telefon, zawsze mozna zadzwonic wczesniej zapytac, zeby nie jezdzcic na darmo

poza tym zawsze mozna zajrzec na .>>ShopGaz<< gdzie mozna kupowac wylacznie elpigazowskie produkty tylko ze musisz wiedzic czego dokladnie chcesz(symbol itp),

ponoc wynalezli sobie jakis najnowoczesniejszy parownik, zintegrowany z filtrem nazywa sie >>VEGA<< nazywaja go "wymarzonym reduktorem na zime" , wg shopgazu kosztuje 219zl,
moim zdaniem warto!

Tomek

PS:dla porównania:
>klik<

pytales jesce czy dobry jest ten parownik elpigazu
ja mam osobiscie stary model, ktorego juz nie sprzedaja, i nie narzekam nie mialem zadnych problemow, od dnia zalozenia zapomnialem o instalacji gazowej. na regulacji bywam standardowo po zimie i przed zima. przejechalem juz na tym parowniku 40tyskm.

a poza tym ten nowy jest ponoc jesce lepszy od poprzedniego,

tom

Jak narazie nic u mnie sie nie dzieje, przejechane 60 tys.

Cytat:
2005-01-30 12:02:44, wagner pisze:
ponoc wynalezli sobie jakis najnowoczesniejszy parownik, zintegrowany z filtrem nazywa sie >>VEGA<< nazywaja go "wymarzonym reduktorem na zime" , wg shopgazu kosztuje 219zl, moim zdaniem warto! Tomek PS:dla porównania: >klik<

Za ta cene tez bym go bral

Wagner a gdzie jeździsz na regulację gazu i ile tam kosztuje??

ja jezdze do Janusza Górznego
Gdańsk
Powstańców Warszawskich 23
tel 3064675

Zdaniem nie tylko moim ale i czlowieka ktory zna Wszystkie zaklady montazowe w calym pomorskim i zachodniopomorskim, jeden z najlepszych fachowcow od gazu.

gorąco polecam, pomimo iz sam Pan Górzny ni nalezy do osob szczegolnie miłych i rozmownych.

co do cen to najlepiej zadzwonic.i zapytac

Pan Janusz Gorzny instaluje również ELPIGAZ.(u niego mozesz zamowic i zamontowac i wyregulowac wszystko)

co do zakupu, jezeli nie chesz kupowac przez gazownika i podlaczysz go samemu na wlasne ryzyko to proponuje zadzwonic i zapytac o sprzedaz przedstawiciela handlowego elpigazu, powinno byc najtaniej w kupnie tego parownika. on sie wlasnie zajmuje sprzedaza takich świństw>>przedstawiciel<<
jak z mapki wynika w naszym regioonie jest przedstawiciel nr 1. Krzysztof Białek

No dobra, ale ktoś ma pojęcie jakiej przeróbki musiałbym dokonać jeśli chciałbym zmienic na elpigaz tylko jak to jest na obrazku widac elktrozawór ( czyli nie ma w nim filterku) bo w opisie jest VEGA ma w sobie filtr. I nie widze na przełączniku elpigazu ssania a ja u siebie mam. Co wy na to?

Vega ma zawor i filtr - wyraznie to widac na duzym zdjeciu po lewej filtr a po prawej zaworek.