Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Kawowy Opel Astra GT Kostrzyn / Zielona Góra | 2005-01-30 15:53:25 |
![]() Grzesiek Forumowicz Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2005-01-30 16:36:36 Te schematy niestety są chyba mało przydatne w tym przypadku
chodzi o to,co zrobic,aby rds wyświetlał się z radia nie-oplowskiego. własnie znalazłem coś takiego: trochę o wyświetlaczach w oplach [ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2005-01-30 16:50:58 ] |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2005-01-31 19:04:06 jest mozliwosc podlaczenia niekturych typuw radia przewarznie grundik,vdo,sony,jvc
itd...ale nie wszystkie modele-dotego potrzebna jest dotatkowa rzecz ktura wstawia sie miedzy radio a wyswietlacz sam chcialem niedawno zmienis radio na mp3 z zachowaniem rds info na wyswietlaczu,jednak koszt tego urzadzenia +radio mnie przerösl,gdyz wstawka kosztuje zaleznie od firmy okolo 70-99 EUR a radio trzeba wybrac juz z görnej pulki ,bo tanie modele nie wspuldzialaja z przejsciuwka jak chsesz to moge sie zorientowac po ile kosztuje do twojego radia i czy wogule dziala z twoim -najlepiej wyslij mi wiadomosc na konto profil wiad. narka all |
![]() STELMI Asterix Bydgoszcz | 2005-01-31 20:25:14 O/T
nie żebym się czepiał, ale nie mogę wprost na to patrzeć
Proponuje też popatrzeć czasami w słownik |
![]() PSYQ Koluszki | 2005-02-01 13:05:00 CHAOSseba jest w niemczech wiec można mu wybaczyć małe Fffoo paaa ![]() ![]() |
![]() kamil7 Opel Astra II sedan Łomianki | 2005-02-03 15:07:26 To ja się pochwale jak zrobiłem sterowanie w kierownicy ![]() ![]() ![]() |
![]() dag Forumowicz Vectra B Sulechów | 2005-12-26 12:48:53 Witam ja się podłączę pod ten post i zadam pytanie - mam vectre B i mam zamiar założyć radio, które woziłem w astrze chcę tylko aby na wyświetlaczu cały czas była wyświetlana data, (nie zależy mi na tym aby moje radio współgrało z rds wyświetlacza, bo wystarczy mi rds w radiu). W astrze aby data cały czas sie wyświetlała trzeba było odciąć kabelek przy wyświetlaczu, ale tam było łatwo odkręcic wyświetlacz, tu jest więcej zabawy. Więc moje pytanie jak najłatwiej odłączyć kabelek, może jakiś przy kostce od radia aby po włączeniu radia na wyświetlaczu oplowskim cały czas była widoczna data, bo w astrze po podłączeniu nieorginalnego radia data znikała. No troche namieszałem ale mam nadzieję, że coś z mojego opisu zrozumiecie i mi pomożecie.
Pozdrawiam. |
![]() psinthos Pełnoprawny Klubowicz SternenFlotte Warszawa | 2005-12-26 23:52:59
Przylaczam sie do prosby/sugestii. ![]() BYKOM STOP. ![]() |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2005-12-27 11:37:05 jak byscie mieli niemiecka klawiature z niemieckim MS to myslicie ze jak byscie pisali poprawnie üÜöÖäÄß itd.-niemamochoty za kazdym razem szukac w tabeli znaköw
psinthos ![]() |
![]() dag Forumowicz Vectra B Sulechów | 2005-12-28 14:03:05
Dzięki!!!!!!1 |
![]() psinthos Pełnoprawny Klubowicz SternenFlotte Warszawa | 2005-12-28 15:49:37
Mowisz, masz. ![]() ü/Ü - ue/UE ö/Ö - oe/OE ä/Ä - ae/AE ß - ss Tak, jestem zlosliwy, ![]() ![]() Nie chodzi o znaki (sam pisze nie stosujac polskich znakow, co by ludziom hireoglify na ekranie nie wyskakiwaly ![]() ![]() Sorry za off topic. ![]() |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2005-12-28 20:51:52 ![]() |
![]() arek_omega Omega B Otwock | 2006-01-31 22:22:46 Jeśli o firmie Alpine mowa... Ma ktoś może instrukcję do CDA 9812RB? A może ktoś mi doradzi jaki pilot powiniem pracować z tym radiem? Dostałem RUE-4187 ale coś nie za bardzo kwapi się do działania...
Mi radyjko chodzi super, a to że na komputerze się RDS nie wyświetla to pryszcz ![]() |