[rajdy] mega power-slide - movie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.rallysport.pl/gigi_6.wmv

szczegolnie koncowka filmu. mega-wypas

---------------
EDIT: ==> MiRRoR <==

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2005-02-02 19:17:46 ]

O wpizd..... !!!co ten gośc zrobił naprwde wypasssss niezly slajdzik!!!

Jak dla mnie koleś jest eugeniusz, myslalem ze wykreci bąka już, a ten go jeszcze ręcznym podciął . Takom jazde to my lubimy . Ten pan jest bardzo furious .

ten pan jest wielkie WOW

takiego boku dawno niewidziałem.

O kuca fucks... ja tak nie potrafie
dla mnie ful wypas

Gość miażdży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takiego wyczucia samochodu jeszcze chyba nie widziałem

koles jest zajebisty. fórjós na maxa

Galli pokazuje, że N-grupowym Lancerem też można niezłe boki zapinać. Nawet Stec mu nie dorównuje
Miałem więcej filmików z nim w akcji, jak znajde to wrzuce.

EDIT:
Więcej filmików jest
TUTAJ

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2005-02-02 20:10:36 ]

ja mam na dysku 48GB rajdowego, filmowego klimatu. od mistrzostw swiata przez mistrzostwa regionalne po kjs'y. to lepsze niz filmy fabularne , ja wole

Eeee..... no co wy?? Takim slajdem to ja do garazu wjezdzam
Szacuneczek dla tego pana, a jeszcze wiekszy dla tej pani z goracego fotela Ta to ma nerwy

oglądnołem więcej tych filmów naprawde ten gość jest niesamowitynaparwde RESPECT dla niego!!!!!!!

ozesz ty ... przejrzałem to "kilka" dzieisat razy .. i stwierdzam .. ze zrobił na mnie spore wrazenie

prawdziwy pogromca :/

to co wyprawa do Zoltara po 48 giga stuffffu?

Cytat:
2005-02-02 21:26:20, toki pisze:
to co wyprawa do Zoltara po 48 giga stuffffu?

Tyle stufffffu na raz lepiej nie... przedawkowac mozna. Ale jakby tak po troszku na serwerek zapodawal Poprosimy go ladnie?

No nie powiem-piękna patelnia. Tyle, że chyba za wcześnie wszedł w zakręt a reszta to już "tylko" umiejętności

Robi wrażenie. I to potężne.

ok, zblokowął ręka tylną oś i wyciągnął przodem.. ale powiedzcie mi dlaczego tył wogole dał sie zblokować miał w tym momencie 90% momentu na przód czy jak byl jak szybki ze zdążył odłaczyc tył

sory jeśli pytanie jest idiotyczne, ale mogłby mi to ktoś wytłumaczyć

ladnie to wyglada ale moim zdaniem to juz bylo ratowanie, tzn. tyl mu za mocno rzucilo ale udalo mu sie o dziwo wyprowadzic

No chiba auto jest na tyle mądrze zmajstrowane że jak zaciągnie rękaw to napęd idzie na przód tylko - to by było jak dla mnie logiczne całkiem.

tak wlasnie jest, jak łapiesz za hebel to automatycznie odłącza tylny napęd....