Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
coot nissan b12 coupe hajnówka | 2005-02-22 01:57:08 mam schematy do automata. jakos zamilklo na forum. :-/ |
Castillon Nissan Sentra Warszawa | 2005-04-08 09:20:27 Witaj! Tak, ja jestem od niedawna właścicielem takiego autka, model Sentra robiony dla Kanady, ale wyprodukowany w Japonii - rozszyfrowane w www.autobaza.pl na podstawie numeru karoserii. Idealna jazda! Spokojna, pewna, skrzynia sterowana mikroprocesorem umieszczonym pod siedzeniem pasażera, stan całości idealny, takoż chodzi. Wersja kanadyjska ma oczywiście licznik w kilometrach, a bodaj jedyną jej specyfiką jest kontrolka zapalonych świateł głównych w kolorze czerwonym (!) Powiem szczerze, że miałem w życiu wiele samochodów, także Datsunów i Nissanów - ale ten od kilku dni sprawia mi autentyczną przyjemność w prowadzeniu. Mała moc? Mili, jestem już w wieku, kiedy niekoniecznie chce się ruszac z piskiem kół, koniecznie natomiast mieć auto niezawodne i przyjazne w eksploatacji. PS - przy swoich samochodach pracuję sam, zlecając trudniejsze zadania koledze, który jest właścicielem warsztatu samochodowego. Ale wtedy także asystuję przy każdej czynności... |
coot nissan b12 coupe hajnówka | 2005-04-24 09:04:06 tak wiec daje link do stronki na której wrzuciłem kilka schematów automata ale nie jest on sterowany mikroprocesorowo a hydraulicznie. www.bickepics.com . a tu jak chcesz to troche mozesz poczytac na temat eksploatacji ,uszkodzeń i naprawach utomatycznej skrzyni biegów super stronka http://olczak.home.pl/body/index.html |
coot nissan b12 coupe hajnówka | 2005-04-24 09:08:33 |