Witam po "małej" przerwie & wycena kosztów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cze !

Dawno mnie nie było, ale postaram sie nadrobić zaległości

Do rzeczy :

Ile bedzie kosztować wymiana pasa przedniego, błotnika, nadkola zewnętrznego i lekkie wyciągnięcie nadkola wewnetrznego i bagaznika przy akumulatorze ?

fotki postaram sie zapodac po południu

robocizna powinna sie zakmnac na jakims zaprzyjaznionym zakladzie 200-max 300 zl. pas przedni (cena gieldowa) 80 PLN nadkola po 35 pln/szt

Porthos: dałeś się ponieść fantazji czy nieszczęśliwy zbieg okoliczności ?

PS:

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2005-02-03 08:22:26 ]

Cytat:
2005-02-03 08:21:49, dooh pisze:
Porthos: dałeś się ponieść fantazji czy nieszczęśliwy zbieg okoliczności ? PS: [ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2005-02-03 08:22:26 ]

Ja jeżdzę spokojnie, kulturalnie , co więcej jeszcze nigdy w karierze nie załatwiłem nawet żadnej felgi- no niech tylko ktoś powie że nie

Po prostu kupiłem budę z dobrą blachą do rekonstrukcji - i właśnie ma rozwalony przód

Zdjęcia będą po południu

Cytat:
2005-02-03 09:44:31, Porthos pisze:
co więcej jeszcze nigdy w karierze nie załatwiłem nawet żadnej felgi- no niech tylko ktoś powie że nie

no moja jedna troche zmienila ksztalt jezdzac w twoim aucie ale to na wskutek bardzo szybkich obrotow kola co jest nastepstwem tej turbiny

zlozylem ten film i wycialem niepotrzebne czesci, ale jeszcze nie opublikowalem, jakos czasu nie bylo... moze dzisiaj wieczorem
jestes na jakims stalym laczu czy modemie?

jak tam twoj wsciekly woz?
pzd c.

Cytat:
2005-02-03 12:59:59, qdlaty pisze:
no moja jedna troche zmienila ksztalt jezdzac w twoim aucie ale to na wskutek bardzo szybkich obrotow kola co jest nastepstwem tej turbiny zlozylem ten film i wycialem niepotrzebne czesci, ale jeszcze nie opublikowalem, jakos czasu nie bylo... moze dzisiaj wieczorem jestes na jakims stalym laczu czy modemie? jak tam twoj wsciekly woz? pzd c.

Jestem ciekaw jak wyszedł ten filmik

Mój wóz prawdopodobnie ruszy dopiero za pare miesięcy

...ale będzie i tak głośno i bokiem

'Dorobiłem się' neostrady, więc teraz może częściej będe online