| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2005-02-03 12:15:55 powercafe:
wątki nie znikają bez przyczyny, nie znasz przyczyny? - pech to nie hyde park - nie podoba sie lob? - pech - nie podoba się forum? - pech - pytania? ps. nie oczekuj odpowiedzi, jak wiesz jestesmy bardzo niedobrzy, złosliwi, chamscy itd RIC: nie przepraszaj że żyjesz, poczytaj regulamin i faq żebyś nie miał potem pretensji że wciągnęlismy cie w omegową mafię
jak spotka cię cos przykrego, zanim zaczniesz pomstowac na LOB pomyśl - czy jak ktos wchodzi ci z butami na dywan do dużego pokoju to podajesz mu kawę?
miłych wrazeń, super omki i duzo przygód |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2005-02-03 12:40:16 hmm hmm, na prosbe zawoalowanej utajnionej mafii, grupy trzymającej niecnie władze w lob i nekającej bogu ducha winnych userów zapytuję:
o którą kulture lub brak jej zapytujesz? swoją czy naszą? podpowiedź - nasza kultura jest taka że uch! |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2005-02-03 12:43:09 RIC: temat nie zniknie pytasz - dostaniesz odpowiedź ( albo nie - czemu nie: faq), znika wtedy ... gdy znika, nie będę teraz książki pisał dlaczego i skąd się to bierze, pobywasz na forum - zrozumiesz, ( albo i nie). jakby to powiedzieć - inny klub, inne forum, inne zasady. proste
pzdr |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-02-03 22:41:50 Power, zamiast się bawić w polemiki, mogłeś przecież koledze na priv napisać i nyłoby ok, czy tak nie prościej? a skoro napomykasz o zamykaniu wątku, znaczy, że wiesz co robisz, nieelegamcko działasz, kto sieje wiatr, zbiera burzę |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2005-02-03 23:08:17 dejavu?????
wyluzujcie
jaka " dziwna agrecha"??????? |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-02-04 00:17:15 Wracając do tematu.
Jeżdżę 2,5 już od dwóch lat. Na początku wydaje się wszystko nieźle. Ale.. Chcesz kupić autko z początku produkcji. Szczerze odradzam. Pewnie swój przebieg będzie już miało.Niestety brak u nas fachór od tych silników. Drogie części. Spalanie wg. Powercafe między bajki włóż. Nie zejdzie Ci poniżej ósemki. Średnio 10/100. Jeśli chcesz kupić coś oszczędnego, to już lepiej 2.0. Ja ODRADZAM. Powercafe założył u siebie dopalacz. Zobaczymy za roczek czy będzie taki szczęśliwy. TE SILNIKI NIE LUBIĄ DOPALACZY. JAKAKOLWIEK INGERENCJA PANA ZIUTKA Z GARAŻU SPORO KOSZTUJE. TE SILNIKI NIE ZNOSZĄ AMATORSZCZYZNY!!!!!!! Tez byłem kiedyś napalony na 2,5 td i teraz wiem, że to nie jest autko dla oszczędnych. Poszperaj moich i kalafiora(rip) postów na ten temat. Zrobisz co zechcesz, ale za jakiś czas wspomnisz moje słowa ( pisanie?). Zastanów się Pzdr Paweł |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-02-04 18:22:26 Wystarczy pojeździć od "korka" do "korka" i wtedy będziesz wiedział czy Cię oszukuje czy nie |
jerry-1 DEADSOUL opel omega X25TD1996 ... Lubin | 2005-02-13 09:27:22 u mnie trasa (90-120) 7litrów /100 sprawdzone i komp. i manualnie w cpn pozdr. |
ilku LOB MEMBER Omega B234 Koszalin | 2005-02-15 17:13:44 witam wszystkich
co do spalania to w pełni potwierdzam słowa KUBY. Do tego należy dodać zużywające się pompy wtryskowe i wiążące się z tym problemy z odpalaniem ciepłego silnika. Kup lepiej MV6 lub 2,5V6 i do tego gaz. Większa moc, większa frajda - koszty eksploatacji takie same. ILKU |