Moja stronka www

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moja stronka trkatuje o Fiacie 126p, Mercedesie 190, youngtimerach, jest wiele zdjęć z imprez motoryzacyjnych i różne ciekawostki (obfotografowana naprawa 190tki itp. itd.). Zapraszam do częstego odwiedzania i klikania na bannerek najlepszych www o 126p.
Moja stronka
Proszę się nie zrażać tym, że dość wolno się wgrywa. Jest co oglądać. Większość zdjęć i wszystkie opisy wykonane są przeze mnie.
P.S. Proszę o wpisywanie się do księgo gości w celu wypowiadania swego zdania na temat strony. Link do forum Łady i strony Łada Klub Polska w następnej aktualizacji

Zaktualizowałem zakładki BOBER i MERCEDES.

Zaktualizowałem zakładkę YOUNGTIMER'Y, ponad 30 nowych, dzisiejszych zdjęć, autorstwa mojej dziewczyny

stronka całkiem całkiem, duzo mozna sie dowiedziec.ale dlaczego podczas otwierania stronki włącza sie tyle okienek różnych?człowieka szlak moze wziasc.
POZDRO BY KAMIL

No przepraszm. Bo ... na razie jest bezpłatny serwer. Jak będe miał pieniążki na takowy cel, to zrobię tak, żeby było dobrze. Czyli zmienię serwer. Będzie dobrze

04.02.2005.
Zaktualizowałem zakładki YOUNGTIMER'y, BOBER i MERCEDES

co moge podpowiedzieć to:

1* nie zmiejszaj zdjęć (przez przeciąganie-na żywca) tylko zrób miniaturki

2* pozmiejszaj "wagę" zdjęc jakimś programikiem do tego - polecam: WebGraphics Optimizer . zmiejsza czasami nawet o 2/3 wagę zdjęcia

3* zmiejsz troszkę szerokość ramki z menu- wg mnie jest troche za szeroka

przez 1* i 2* strona własnie sie tak długo otwiera(tzn te podstrony na których są zmiejszone na żywca fotki). Friko nie jest najszybszym serwerem, ale mozna z niego co nieco wyciągnąć...

Gdyby coś pisz na priv/gg/mail

ja oceniam Twoja stronke na 4+ .tylko pozbadź sie jak najszybciej tych okienek co sie otweiraja podczas włączania Twojej stronki.
POZDRO BY KAMIL