| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Pekal HF MEMBER Hyundai Accent Gryfino | 2005-02-03 12:38:21 Macie jakiś fajny spojler do Accenta 96 (Hatchback)?
Jak tak to napiszcie za ile i prześlijcie jakieś fotki |
Pekal HF MEMBER Hyundai Accent Gryfino | 2005-02-03 13:23:15 Widziałem ten na allegro ale myślałem o czymś wyższym (bardziej wyszukanym)
W ostateczności taki zamontuje, ale jak już rzucać się na wydatek związany z czymś takiem to wolałbym dać trochę więcej i mieć coś lepszego. Pozdro |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-02-03 14:51:01 Odnosnie tego na allegro mam wszystkie namiary an faceta bo pisalem do nie - jakby ktos chcial...
A co do innego spojlera- do accentow ciezko cos dostac ale poszukaj w necie jest pelno firm ktore maja w sprzedazy ospojlerowanie napewno cos dobierzesz dla siebie
Ten na allegro to byl podobno oryginalny hyundaia ma wytloczony napis... |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-02-03 15:09:54 napisz do Oddiego z forum na 100% cos Ci dopasuje ![]() |
Pekal HF MEMBER Hyundai Accent Gryfino | 2005-02-03 15:58:18
właśnie o to chodzi zależy mi na tym aby usłyszeć każde za i przeciw. Według mnie na tym właśnie polega genialność tego forum. Speedmaster... thanks napewno napisze do oddiego. PS: Panowie skoro jestem już w klubie to dajcie mi cynk jak mam sobie sprawić (kupić ) logo klubu. Strzeliłbym sobie taką naklejeczkę pod logo Hyundai'a ...podoba mi sie SORRY ZA TEN POST W KTÓRYM UMIOEŚCIŁEM SAM CYTAT ..Oprócz niego miało być to co napisałem powyżej ...czeski błąd [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-02-03 16:29:48 ] |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-02-03 16:36:02 ja mam o spoilerach wręcz przeciwne zdanie co Mortek
byłem zadowolony ze spoilera (prawdę mówiąc przy prędkościach jakie rozwijają nasze auta i tak jest to tylko element dekoracyjny ), jak wygładzałem klape z tyłu kazałem go ściągnąć gdyż na jego miejsca miał przyjść spoiler typu szybcy i wsciekli (daj Boże do tej pory go nie ma bo sie nie zdecydowałem na model jeszcze ) i jak go koleś ściągnął nie było wgnieceń ani zarysowań tylko dziury po śrubach a różnicy w podnoszeniu klapy nie odczuwam (też mam sedana)
więc do montażu to trzeba mieć dobrego wachowca i nie będzie problemu
P.S. co do logo napisz mi priva jakie chcesz i ile
[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-02-03 16:37:23 ] |
Pekal HF MEMBER Hyundai Accent Gryfino | 2005-02-03 17:00:17 Moje siłowniki w tylnej klapie od początku charakteryzują się tym że musze im "pomagać" więc dla mnie to normalka, a tak jak napisał speedmaster wykonanie zależy od kolesia który bedzie mi to montował (chyba będę stał przy nim jak będzie to robił ) . Może Mortek na swój sposób ma racje ale to zależy od tego co komu przeszkadza. Ja osobiście
nie będę narzekał na cięższą klapę zczymkolwiek miałoby to się wiązać. |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-02-03 19:45:59 oprocz tego ze nie rozwijaja takiej predkosci to jeszcze troszku te spojlery za male zeby moglo to powietrze cos dac
W porsze 911 to powyzej 110 wysuwa sie automatycznie |
Pekal HF MEMBER Hyundai Accent Gryfino | 2005-02-04 16:27:47 Oczywiście Mortek masz racje. Ja również wcześniej pisałem że "...właśnie o to chodzi, zależy mi na tym aby usłyszeć każde za i przeciw. Według mnie na tym właśnie polega genialność tego forum" |
Artiro HF MEMBER Hyundai Accent GLS Warszawa | 2005-02-07 11:41:21 Ja sie przymierzam teraz do zalozenia spoilerka, a raczej jakiejs lotki na klape, takze mam sedana..
Ostatnio czesto jezdze na slomczyn, na gielde samochodowa...maja tam tego sporo, prawie wszystkie sa po 120,- ze stopem i bez, zwykle z laminatow, sa lekkie i maja przyjemne ksztalty...tylko obawiam sie o ich trwalosc oraz sa dla mnie troszke zbyt nachalne, szukam czegos niziutkiego i dosc szerokiego, lekko zachodzacego koncowkami na blotniki...
Co do problemow ze spojlerami, to raczej zalezy od jakosci ich wykonania i montazu, trzeba pamietac o zabezpieczeniu otworow i szczelinie dla odprowadzania wody...bedzie gites
Mortek, a Ty posiadasz taki fabryczny prawda? |
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2005-02-07 12:13:49
Z tego co wiem to chyba mam fabryczny, bo nie jestem pierwszym wlascicielem a nawet sie nie dopytalem o to Mysle jednak ze z tym spojlerem wyglada o wiele lepiej bo jak widuje takie sedany bez spojlera to wygladaja tak pospolice,jednak spojler przynajmniej w moim przypadku upieksza auto. Jak juz pisalem, ze czekam teraz na wiosne bo bede zakladal alufelgi i kierownice sportowa, mam nadzieje ze calosc bedzie wygladac duzo bardziej atrakcyjnie. |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-02-09 00:29:59 to ja proponuję taki delikatny "spoilerek" dla podkreślennia urodu autka
![]() |
Artiro HF MEMBER Hyundai Accent GLS Warszawa | 2005-02-11 00:00:05 Jizzzzzzz..... normalnie jak raczka wozeczka dzieciecego... ![]() |
daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2005-03-17 18:30:07 odświeże temat -wpadła mi dzisiaj ta aukcja :
allegro.pl/show_item.php?item=45440953 gościu ma nowe spojlery do lantry i accenta cena min. 50 zeta może kogos skusi....... [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-03-17 20:52:44 ] |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-03-18 14:47:33 takie jak speed pokazywal sa montowane jak sie nie myle standardowo w pewnej wersji alfaromeo ![]() |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-03-18 14:49:51
też musze się przyznac ze yślałem kilka lat temu o takim do Ponego ![]() |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-03-18 20:29:34 a co do accenta jest spoiler na allegro nowka za 50 zl ![]() |