Samochod z UE - BMW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako, ze jest to moj pierwszy post na forum to przede wszystkim chcialbym sie z wszystkimi przywitac !

A teraz przejde do pytania Mam max 20tys zl i chcialbym je przeznaczyc wlasnie na jakas bemke... myslalem nad e36 lub e34 (nie wiem czy kasy starczy na cos sensownego), ze wskazaniem na ta pierwsza... bo chyba przyda mi sie mniejszy samochodzik. Wyczytalem ze rocznik powyzej 93', ale co pozatym? Czy znajde cos sensownego w Polsce lub Niemczech, na co przede wszystkim zwrocic uwage? Czy z takowymi nie ma pozniej problemow, czy licznik jest zawsze przekrecony, co zrobic zeby miec pewnosc na 100% ze nie byla bita, czy starczy mi kasy na cos fajnego ? Aha furka musi byc 4 drzwiowa...

W ogole jaka opinia panuje na temat tego samochodu (e36)? Czy nie bede pozniej zawiedziony?

Dzieki wszystkim za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam !

[ wiadomość edytowana przez: dede dnia 2005-02-03 19:53:30 ]

po pierwsze tematów czy kupic czy nie kupić na forum było od cholery! jasnne że kupić, ja do dzis załuje ze swoja e 36 sprzedałem ale tak serio nie kupuj od bułgarów jugoli i armeńców to moja dobra rada znajdz na mobile.de cos zadzwon i jedz szcześliwych łowówjesli kupisz od prawdziwego niemca to szansa na to ze była bita jest 0% ale jesli od kręta to porazka

koti, dzieki za odpowiedz

czyli radzicie raczej szukac prywatnych ogloszen niz komisow?

TAK własnie to miał na myśli autor poprzedniego posta....

oczywiście ,że lepiej przywieść z niemiec bo w polsce żadko które auto było regularnie serwisowane w ASO a w nieczech prawie każde trzeba tylko dobrze poszukać a za 20 tyś złotych takie auto o jakim piszesz to kupisz prawie idealne

[ wiadomość edytowana przez: toptuning dnia 2005-02-04 10:51:56 ]

.......Turków i Irakijczyków - chociaż są wyjątki, ja tą E38 kupiłem u tego drugiego i jest super a On byl bardzo miły i we wszzystkim mi pomógł. Przywiozłem jeszcze passata (sprzedany) którego kupiłem u rosyjskiego-niemca kumającego troszke po polsku i też autko było ok!

ja kupilem moja E36 od niemca i furka smiga jak szalona. a niedawno kupilem M3 od jakiegos turasa i kurwi sie niemilosiernie wiec omijaj tych brudasów duuuzym lukiem!! to kretacze i nigdy nie chca sie targowac. max upust u brudasow to 100-150euro gdzie niemiec czasem i 300 opusci!! a tak wogole to z niemiec za 20tys to czlowieku kupisz zylete!! poszukaj na www.mobile.de tylko tam sie oglaszaja komisy i bardzo czesto wystawiaja furki na wabia zeby zadzwonic. potem sie okazuje ze takiego samochodu tam nie ma ale koles cos innego bedzie ci wciskal

Zobacz tutaj strona z prywatnymi ogłoszeniami niemców po polsku życzę udanego zakupu

Ja w 95% trafiałem i autka były, ale jeżeli bylo jak kolega pisze poniżej to rzeczywiście próbowali reklamować inne autka! Jeżeli potrafisz niemiecki to poznasz "nieoryginalnego" niemca po wymowie, łamią język i robą dużo błędów.

[ wiadomość edytowana przez: Aldik dnia 2005-02-04 16:01:18 ]

dzieki wszystkim za odpowiedzi!
jak cos zalatwie to nieomieszkam was poinformowac

jesli macie jeszcze jakies rady / przestrogi, to bardzo chetnie je przeczytam