Maly problem z ustaleniem ceny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sluchajcie,mam problem z ustaleniem ceny nowej tylnej klapy do omci B caravan,a takze zderzaka do tego modelu.Pytalem i szukalem juz wszedzie,ale nadal nic nie wiem.U mnie w ASO tez nie mieli pojecia...Czy mozliwe jest ze juz nigdzie nie dostane tego??

Pozdro...

W ASO mogli nie mieć na magazynie, ale na pewno mogą Ci to sprowadzić, a cenę to mogliby k....a łaskawie sprawdzić u siebie w systemie.

Dziwne, w ASO w W-wie (różnych) sprawdzają cenę każdej zawleczki czy spinki w systemie do upojenia, aż parę razy sam nie chciałem czekać
Oni mają dwa problemy osobne: najpier wmuszą znaleźć numer katalogowy części, i to zwykle trwa bardzo długo, przynajmniej duperszwanców, o które ja pytam, a potem sama cena już w innym programie idzie jak po maśle.
W W-wie to jeszcze tak fajnie jest, że mają systemy połączone w różnych ASO i mówią 'u nas nie ma, ale niech pan podjedzie na ul... tam są dwie sztuki w magazynie'
Czyli rozwiązanie dla Ciebie: poszukaj sam albo niech Ci ktoś powie, jaki numer katalogowy ma ta klapa i element zderzaka, i z numerami dzwonisz do sklepu i masz cenę.
A jak nie, to powiedz im od nas, że są łysymi ....ami.
JaC

Cytat:
sluchajcie,mam problem z ustaleniem ceny nowej tylnej klapy do omci B caravan, a takze zderzaka do tego modelu.
Pytalem i szukalem juz wszedzie, ale nadal nic nie wiem.
U mnie w ASO tez nie mieli pojecia...
Czy mozliwe jest ze juz nigdzie nie dostane tego??

Niestety nie mailem czasu czekac,poniewaz spieszylem sie do pracy.Mam prosbe jezeli bylby ktos w ASO i dowiedzial sie ile by to kosztowalo to bylbym bardzo wdzieczny,bo ja niestety w tym tygodniu mam dniowki i nie bede mogl podjechac.

Pozdrawiam

powiem tak nie ma co sie sugerować ceną aso,,,, ja kupiłem tylną klape do sedana b fabrycznie mat czarny / bez lakieru/ za 20 euro ps miała skaze czyli mały puk po młotku z boku praktycznie nie widoczne tak to czasami bywa, ps pogoniłem po powrocie do najjaśniejszej RP za 400 zeta