| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
road_runner Miłośnik FSO Gdynia | 2005-02-05 15:31:29 Albo wywal na stale jeden wezyk - wtedy masz pewnosc ze zawsze woda odplynie |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2005-02-05 15:49:41
O tak - u mnie wiecznie się zapychały. Ja bym raczej polecił obcięcie ich zwężających się końców, bo jak się wyjmie to woda spływa po rynience. |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2005-02-05 17:38:03
Jak zajrzysz pod maskę to je zobaczysz. Wystają z rynienki w dolnej jej częsci. Tak w ogóle to wyjmowanie jej to katorga i mordęga. Tylko dla ludzi bardzo cierpliwych. |
![]() Mebig Miłośnik FSO Peugeot 307 Poznań | 2005-02-05 18:24:35 Przepchac nie bo wpadnie to wszystko do środka jeszcze przez przypadek, a jak pościska je to wszystko ze srodka wyleci. |
thaniel Miłośnik FSO Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-02-06 01:23:28 Tez mi cuda jak jade na myjnie na Carmanie (Clarus) to zawsze zostawiam zone w srodku zeby mi powiedziala z ktorej uszczelki leci woda zreszta jest fan bo psikasz w szybe a czlowiek w srodku jest mokry
pozdr |
pablo_fso Miłośnik FSO R.I.P. Polonez Atu p ... Wola | 2005-02-06 12:50:10
hehehe na szczescie jeszcze takich problemów z uszczelkami nie mam na Carmanie juz nie raz sprawdzałem stan uszczelek i jest nieźle |
Mach Miłośnik FSO B40CEB Lpg/ C20NE Szczecin | 2005-02-07 21:39:20 Ha, u Nas w Szczecinie jakis czas temu otworzyli myjkę bezdotykową. Nima szczotek tylko... ogromne ciśnienie. Z racji baga na dachu tylko tam mogłem w miare szybko i zaraz po wypłacie umyś Kombiego. Więc wjezdzam zadowolony... . Tia, zadowolony do momentu kiedy "ogromne" ciśnienie wody z przesuwającej sie myjki zaczeło wdzierac się do mnie przez moje drzwi między uszczelką ramki a górnym profilem wnęki drzwi. Trójkąty w tylnych drzwiach też popuściły. Idź Pan w buraki z taką szczelnością.
Pozdrawiam. |
pablo_fso Miłośnik FSO R.I.P. Polonez Atu p ... Wola | 2005-02-10 18:04:30 zrobione, faktycznie odpływy były maksymalnie zapchane piachem, liscmi, owadami i innym brudem .. z tym ze samo sciskanie zeby opróżnic było daremne, lepiej te gumy wyjąć, wyczyscic i potem zpowrotem założyc, troche ciezko potem to wsadzic ale przynajmniej dobrze sie przeczysci dziadostwo .. |