Honorowy klubowicz.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy mozna jakos zostac nie posiadajac fiata? kupilem juz auto i ni jak nie wyglada jak fiat - a chetnie wplacilbym skladke, pomysliscie nad tym zeby zrobic cos takeigo?

stasiu zawsze bylo tak ze jak ktos sprzedawal fiata to dostawal status sympatyka.teraz jest tak ze z racji iz wiekszosc sie na skladke ...zdenerwowala to pozmienialismy statuty i sympatykow jest wiecej niz klubowiczow,ale to sie zmieni,pracuje nad tym a co do ciebie,to masz sympatyka,wszyscy cie znaja i na forum jestes,wiec mysle ze nie jest zle

szkoda

gadaj co żeś kupił

no pochwal sie co masz nowego....od razu mozesz zapodac fotki

No właśnie
A.Co żeś pan kupił
B.Fotki,Fotki
C.Ogólna opowieść o wozie
D.U nas w FSO AUTOKLUB jest zasada, że nawet jak się auto spod znaku Fso sprzeda i kupi coś innego,a jak się nadal płaci składkę ma się tytuł klubowicza.
Tyle,że do niego dopisana jest gwiazdka.

Member'ów prosze o wypowiedz na ukrytym forum

wlasnie co kupiles. Nie trzymaj nasz w tej niepewnosci

sie okaze - na pewno nie zaden emeryt stajl - musze go a wlasciwie JĄ - moja nowa milosc dokladnie umyc - wypucowac - zaprosic kumpla zeby mi porzadne fotki porboil i wtedy wam pokaze - a wg mnei ejst na co paptrzec

pewnie golfa II na gaz z rajchu sciaganego przynajmniej na spojlery ci hajsu zostanie i ladne kolpaczki. to co zes kupil ?

panowie daliśmy dupy, trzeba było nie zwracać uwagi ze staś coś kupił wtedy by go tak swędziło ze sam by od razu pokazał..

nie pokazalbym mille - bo nie mam nawet jeszcze fotek a biedactwo jest strasznie brudne.... iloscia kurzu przypomina Dino Barta

honda :>:>??

to napsiz chociarz co to jest

Cytat:
2005-02-06 00:20:57, stasiu pisze:
nie pokazalbym mille - bo nie mam nawet jeszcze fotek a biedactwo jest strasznie brudne.... iloscia kurzu przypomina Dino Barta

to byś chociaż napisał co to..

BMW tylko nie mow stasiu ze kupiles BMW

to nie jest zaden quiz - apeluje o nie molestwanie mnie na gg
zadne bmw. zadne hondy itp
badzcie cierpliwi.

mówisz Ją, jeśli rodzaj żeński wynkia z marki to nie ma zbyt wiele mozliwości: alfa, lancia, honda, toyota, KIA (żart), mazda, skoda, warszawa, wołga no i bumetka

chyba ze chodzi o model to wtedy dupa

Cytat:
2005-02-06 00:29:12, stasiu pisze:
zadne hondy itp

a żałuj chłopie, szczerze żałuj..

syrena 105 BOSTO