DeeJay - reaktywacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
9 lat czynnego grania....
Ostatnio 2 lata przerwy
No i ostatni piątek - wielki come back
Oceńcie sami.

Wyglądam jak Bóg

Naprawdę lubię tą robotę

Najważniejsze w pracy jest to, by robić to co się kocha... a prznjmniej lubi

Gratulki

Pozdrawiam - SpeedR

Gratulacje DeeJay Moze kiedys sie wybiora na imprezke prowadzona przez Ciebie...

Nieeeee no wyglądasz jak prawdziwy maaaadaaaa facka

Ja też mam nadzieję zobaczyć Cię w akcji na żywo

po zdjęciach to niewiele da się powiedzieć - zapodaj jakąś empetrójkę ze swoimi dokonaniami - co prawda w innej muzyce się specjalizuje ale chętnie posłucham

Przywiozę cd'ka na najbliższy zlot
I jak będzie sprzęcicho odpowiednie to poszalejemy razem

To zdjęcie chciałem zostawić, ale co tam
Tu wyglądam jak "Chłopczyka wpuścili na konsoletę"

A tak przy okazji : sprzęcik w tym klubie mają zajebisty - jest to Velocity z mnóstwem możliwości edycyjnych muzy. Mamy loop'ing, scratching, pitch bend ( obrotowy jak i tradycyjny z Denona ), licznik BpM ( z możliwością TAP'u ), ogólne cyfrowe możliwości grania jak z vinylu, no i mikser z dobrym kill'em 3 częstotliwości i regulowanym odcięciem crossfadera.
I wszyscy wiedzą o co chodzi

Cytat:
A tak przy okazji : sprzęcik w tym klubie mają zajebisty - jest to Velocity z mnóstwem możliwości edycyjnych muzy. Mamy loop'ing, scratching, pitch bend ( obrotowy jak i tradycyjny z Denona ), licznik BpM ( z możliwością TAP'u ), ogólne cyfrowe możliwości grania jak z vinylu, no i mikser z dobrym kill'em 3 częstotliwości i regulowanym odcięciem crossfadera.

a po polsku niemogles nam napisac?

Gratulacje DeeJay, popieram w całej rozciągłości trzeba robić to co się lubi lub to co się kocha robić. Liczymy na pokaz Twoich wyczynów na żywo na zlocie ogólnopolskim

Cytat:
2005-02-06 23:20:07, Bartek1112 pisze:
a po polsku niemogles nam napisac?

Czekałem na to
Loop'ing - zapętlanie zaznaczonego momentu muzy w różnych czasach i prędkości
scratching - efekt dokładnie jak na vinylach, czyli poruszanie grającej płyty ręką ( oczywiście w cd'kach robimy to kółkiem a cyfrowa technika przedkłada to na efekt jak z vinylu - umiejętności potrzebne do tego są identyczne )
pitch bend - "dokręcanie" lub zwalnianie beatu - przyciskiem lub ręką
TAP - liczenie ilości uderzeń na minutę w nagraniu
kill - zupełne odcięcie danej częstotliwości

Kiniusia - jak będzie sprzęt to zabiorę go na zlot