Prożba homologacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to jeszcze raz ja z tą samą prożbą posiada ktoś książke chomologacyjną do malucha grupy a lub b szukałem jest coś ale niema żadnych opisów były jakię zdjecia ale wyświetlały się tylko krzyżyki.A moja prożba jest nastepująca jeżeli ktoś posiada ze skanowaną książke to prosił bym o kontakt dziękuje i przepraszam za kłopot.

hej
A-5188
a po co ci ta książeczka???

W odpowiedzi na Twoja proSbe, zamiescilem Homologacje A-5188 pod adresem http://kobzacz.126fan.pl/homologacja/. Jest to kopia Michala Mazura, przez niego zeSKanowana (dziekuje). Pliki z nazwami zakonczonymi "_1" mozecie pominac, bo sa to miniaturki stron. Sorki za zlosliwosc, naprawde probowalem sie powstrzymac, ale nie moglem

ponieważ chce zbudować samochód według jakijś grupy a nie takie byle co wszystko zgodne z grupą a lub b nie wiem czy to dobry pomysł ale ja uważam go za słuszny

piter: homologacja jest jednym z dokumentow na podstawie ktorych budujesz samochod. W poszczegolnych dyscyplinach jeszcze sa przepisy dodatkowe ustalające zakres przerobek silnikow, wiec budowanie silnika tylko na podstawie A-5188 dla mnie nie ma sensu.

pozdrawiam

to jeszcze przyda ci się załącznik J. z rysunkami.
no i musisz sie określić do czego to ma być.

witam , tak sobie narazie dywaguje , i głośno myślę , od lipca zabieram się za mojego fiata

i chciał bym wystrugać coś zgodnego z homologacją tak aby móc ewentualnie wystartować w 3 lidze, interesuje mnie silnik 1.6 dohc pod maską

wiem ,że najprościej udać się do pzm-otu i kupić sobie homologację ale może ktoś ma takową , wiem ,że na stronce f&f jest homologacja dla fiata z silnikiem ohv ( nie wiem jakiej grupy )

czy ktoś z was startuje w 3 lidze ?

jak wygląda tam BK , czy przypiepszają się do szczegułów ( np. hamulce z łady , elektroszpera , hydrauliczny ręczny i inne " udoskonalenia " garażowe)
wiem ,że fotele , pasy i kombinezon mogą mieć utraconą homologację , co z bielizną , kaskami , kierownicą itp.

[ wiadomość edytowana przez: rafal125p dnia 2008-05-18 13:37:04 ]

witam ma ktoś może homologacje do malucha tą rozszerzoną