Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() netghost Opel Astra /SOLD/ MB ... Toruń | 2005-02-06 23:10:49 Panowie, to juz jest przeginka!
Wrocilem w niedziele (6.02.05) nad ranem do chaty godz. 3:15, patrze na parking pod domem (na auta sasiadow, obok ktorych zawsze stawiam auto, z widzenia sie znamy, wiekszosc to porzadni ludzie) a tam: - bordowy lanos - po skoku butami na maske (wgniecenia), kop w przednia szybe (pajak na calosci), kop w prawy blotnik przod (wgniecenie), oberwane lusterko prawe (elektryczne bo wisialy kable) - czarny kadet - poobrywane oba lusterka (reszty nie widzialem) - bialy sej - poobrywane lusterka (reszta j.w.) Dalej nie sprawdzalem, ale podejrzewam, ze jeszcze kilka furek ucierpialo. Wszystko przez to, ze niedaleko nedzna egzystencje prowadzi knajpa dla pobliskiego zulerskiego motlochu! Na moim parkingu.... a ja z uwagi na przejsciowe problemy z zoladkiem - pojechalem na impreze samochodem i wrocilem po fakcie!! Szczescie w nieszczesciu, ale gosciowi z lanosa nie zazdroszcze... Smutna sprawa dla kolegi kierowcy (kilka setek w plecy)... Na pewno ponad 1000PLN. Dzieki Bogu za problemy zoladkowe... I smierc sqr**synom!!! Chyba bede bral w nocy pale i robil obiazd po parkingach, a jak zobacze pozalewanych wyrostkow przy autach, to profilaktycznie wpier**l, moze sie w koncu naucza! |
![]() Quattro Forumowicz Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-02-06 23:13:25 netghost, gdzie mieszkasz??? |
![]() netghost Opel Astra /SOLD/ MB ... Toruń | 2005-02-06 23:14:46 Niedaleko Latino! Niestety... ![]() |
![]() Quattro Forumowicz Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-02-06 23:16:05 latino... hmmm gagarina i te okolice??? |
![]() netghost Opel Astra /SOLD/ MB ... Toruń | 2005-02-06 23:17:11 dokladnie tak, lukasiewicza |
![]() Quattro Forumowicz Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-02-06 23:23:50 no to wspolczuje... u mnie na stawkach cisza i spokoj... a tych gnojkow to za jaja i na drzewach porozwieszac.... |
![]() gregos Omega Caravan Ruda Śląska | 2005-02-06 23:44:16 Samochodzik pod prąd i będą gówniarze mieli zabawę ![]() |
![]() Bartek RegionAdmin Monza Gdańsk | 2005-02-06 23:57:21 A ja się znowu powtórze. NIE MA LITOŚCI DLA SKURWYSYNÓW... złapiesz to napierdalaj aż krew będzie sikała. Banda chuja i rozdartej dupy. Bez kitu to poniżej jakiejkolwiek krytyki !!! |
![]() Sumo333 Opel kadet Chorzów | 2005-02-07 10:25:41 tak ryj rozerwac!! |
![]() danszuwarek opel astra gdansk | 2005-02-07 10:54:08 witam!!!
to ja spotkałem sie z podobna sytuacja!!! spałem sobie w nocy i nagle obudził mnie jakis hałas!!! gnoje zbili cały przystanek szklamy--norma co tydzien to robia!!!! a puzniej jeden szedł w strone parkingu i po kolei podchodził do aut i z kolana rozwalał wszystkie lusterka ,dopiero poprzestał jak w jednym alarm zaczał wyć!!!! Nie rozumiem takich ludzi,kazdy sobie wypije i chce jakos w spokoju wrocic do domu zeby popłozyc sie spac!!-i nie ma zadnych głupich mysli zeby demolowac samochody!!! Takie osoby powinny byc odizolowane od społeczenstwa!!! |
![]() fredd Opel Corsa Tr kalisz | 2005-02-07 11:09:06 drodzy panstwo!!!!!co tutaj duzo mowic...moze moj samochodzik nie zachwyca tak wygladem ![]() ![]() |
![]() potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2005-02-07 11:26:32 Niestety ale sqrwysyństwo jest wszędzie. W Gdyni Chyloni w Sylwestra były zawody kto trafi w szybe auta z dziesiątego pietra bloku, na szczęście nikt nie trafił w szybę tylko w maske i błotnik, a na nieszczęście było to moje auto i teraz mam odpryski na masce i błotniku ![]() |
![]() JankeS_GSI Opel Astra GSI 16V Kowalewo Pomorskie | 2005-02-07 14:57:27 Co tu duzo mowic - powystrzelac w pizdu baranow bez mozgowcow. I tak nic dobrego z tego smietnika nie bedzie. Smutna prawda ![]() |
![]() Misiek555 Opel Astra II Sport Warszawa | 2005-02-07 17:19:11 Ja niestety podobną "niespodziankę" miałem tuz przed Świętami. Szły gnoje ulicą i rysowały samochody. Mi polecieli po drzwiach i błotniku (tył). Niestety przy moim samochodzie bardziej się przyłożyli. Lakierowanie "niespodzianki" + mała poprawka z lewej strony przy klamce i polerka całego auta 600 zł. jak bym gnojków dorwał to mordy bym obił ![]() |
![]() Marcys Pełnoprawny Klubowicz Opel Astra II - Sprz ... Gdańsk | 2005-02-07 18:00:01 a mnie pozbyli dwa razy lusterka i to lewego:/ a poza tym jedna rysa na tylnym blotniku na szczescie nie duza i jeszcze sie nie zabralem za to czekajac na wiosne do remontu.. |
![]() Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2005-02-07 20:50:19 Wypije taki jeden z drugim i zaczynają udowadniać sobie między sobą, co który potrafi.
Z takimi to nic innego, jak za jaja na latarni powiesić na 10 stopniowym mrozie. |
coll44 opel astra Knurów | 2005-02-07 21:22:08 no qrwa gnojki mi ktos z nodow kopnol w lusterko jakies 4 tyg temu jak bym zlapal tez bym mu chetnie nakopal do dupy |