Rzeszów zalegalizował legalną 1/4 w meiscie.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam nadzieje ze pojedziemy spora ekipa w marcu na rozpoczecie sezonu 1/4
Co jakis czas rozmawiałem z Rafałem od calibry - i sie udało.dostali dobra droge która bedzie zamknieta zeby mozna sie bylo scigac

Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
Bo nic na razie nie jest przygotowane.
Ale najtrudniejsze za nimi.
Ja sie napewno zjawie i moze przetestuje corrasia przed modlinem byle by zimno nie bylo

Ciekawe czy naszemu klubowi tez sie uda takiego prezentu doczekac i prezydenta miasta .Mam taka nadzieje ze sie to nam uda jedyną i najwieksza przeszkodom to jest ...P nie chce wspominac kto jest przeciw bo kazdy wie i nie ma co ukrywac ten ktos bedzie dążył do tego by nigdy ten plan nie wszedł w zycie .A co do rzeszowa to zcheciom sie wybiore pozdro chłopaki !!!!!!!!

no i moje rodzinne miasto dało rade !! chcieli i zrobili!! ja jade bede już miał zarejstrowanego polasia !! i ogień na rzeszów !! myśle że nas sporo pojedzie !!

Cytat:
2005-02-07 16:57:34, MAJER pisze:
Ciekawe czy naszemu klubowi tez sie uda takiego prezentu doczekac i prezydenta miasta .

Wiesz prezydenta miasta mamy najlepszego jakiego moglismy sobie wymarzyc. Chwala mu!!!
A u nas nikt nigdy sie o cos takiego nie staral i nie wiem czy bedzie.

chopaki sie postarli!! walczyli i mają!! my moglibyśmy tez zawalczyć morze akurat by sie udało!!

mozemy spróbowac łatwo nie bedzie napewno ale dzieki zeczliwości wspanaiłego prezydenta miasta moze sie uda

Z tego co wiem to u nas tez ma byc cos takiego, a nawet lepiej bo ma byc jedna z rund pucharu pzm na 1/4 mili na ulicy (al.J.P.II) ale tylko slyszalem, po wiecej info do rajdowcow z ofiar katynia.

Cytat:
2005-02-07 18:59:06, tomeQ_ pisze:
Z tego co wiem to u nas tez ma byc cos takiego, a nawet lepiej bo ma byc jedna z rund pucharu pzm na 1/4 mili na ulicy (al.J.P.II) ale tylko slyszalem, po wiecej info do rajdowcow z ofiar katynia.

Kto w stalowej by sie postaral?

Kurde niedlugo to w sezonie nie bedzie jak sie po tylko podrapac

Od soboty i ja sie biore do roboty

do jakiej roboty ??

moze do lopaty

wydaje mi sie ze chodzi o to ze Adam bierze sie do roboty po to, aby w stalowej było cos takiego

U nas nie ma sensu tego robic bo do rzeszowa blisko.
A adamowi chodzi o to ze bierze sie za auto zeby jechało jako tako przyzwoicie.

Heh nareszcie

Chwala wam chlopaki za te wyscigi na cwiartke. Bo w przeciwnym wypadku musialbym wykupic karnet w Heliosie na weekendy. A tak nie ma przepros trzeba byc na streecie.... tymbardziej ze to pelen legal bedzie....

czarek ty najpierw stan ze man na podskarpowej bo chce zobaczyc ile w dupe dostane.