Jeżeli ktoś nie słyszał jak chodzą 2 turbinki w Lotusie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzies na sieci wygrzebałem wyscig Omegi Lotusa z BMW m5, jeżeli ktoś tego nie widział albo nie słyszał to zapraszam! na moją stronkę. www.ktregan.prv.pl
jest jeszcze jedna animacja. tez niesamowita. az sie gorąco robi. i na moj gust to co prezentowali kolesie mówiący dziwnym językiem z dwójki od 40 do 200 chowa się w cieniu tego co się dzieje tam. possdrawiam!

Motyw przyspieszania był już przerabiany dogłębnie na forum a przyspieszenie Lotusa to wspaniała sprawa. A ten dźwięk.... hmm symfonia

... BMW chyba rusza z trójki

Szczerze mówiąc ten drugi film bardziej mnie poruszył. Oglądałem go kilka razy. Ten odjazd policji jest niesamowity. Ja moją MV6 tak odjeżdżam maluchom Ciekawe czym jechali policjanci...

Policjanci jechali Saab'em (V6-stką) o ile mnie pamięć nie myli Turbo...

hehe mysle ze kierowca BMW wrzucil jedynke bo jak mija kamere to slychac odciecie w m5 swoją drogą charakterystyczne jak diabli... a ze dal sie wysterowac Lotusowi to chyba zasluga turbinek w omesi jednak moment obr zaczyna sie baardzo szybko jak sie ma turbinke a jak dwie...

W tamtych okolicach jeżdżą Saabami turbo tyle tylko że motorek nie Lotusa więc cóż... widziałem raz filmik jak podobnym wozikiem ścigali Porsche Carrera 993 i Oma odleciała szybciej

pozdrowienia dla pilotów Lotusa Omegi

nie wiem czy ktos zauwazyl ale w filmiku jest pewien trik. otóż w momencie jak oma startuje jest taki maly przeskok w klatkach i pozniej.... no coz.... sekundy biegna szybciej. ale to nie umniejsza roznicy miedzy saabem ktory rozpedzil sie do ponad 200 a omy juz i tak nie zobaczyl....

Filmik leci szybciej... ale dla obu samochodow rowno. Wiec to nie ma znaczenia dla porownania osiagow.

Omka objechala tego Saaba koncertowo. Ja chce turbinki !!

Pewnie to znasz, ale trafiłem niedawno na stronę, gdzie o turbinkach wiedzą wszystko: http://www.at-tuning.com

A mnie wystarczy połowa tego, jak odeszła od Saab'a.
Ja też tak chcę!!!

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Prowo i ty narzekasz??? Ja mam moc mniejszą o prawie połowe.
Czuje się niedowartościowany

**LOB** Exclusive Club of Opel Omega

[ wiadomość edytowana przez: Skee dnia 2003-01-27 13:37:58 ]

Eh. Apetyt rośnie....
Prawda Dramar?

Pzdr.

-----------------

Dokladnie tak jak mowisz.

Kartos - dzieki za namiary na ta stronke. Dzwonie do gostkow zaraz jak uzbieram drobne na sprezarke.

Apetyt rośnie...??!! Ech, komu rośnie to rośnie. Prowo, Dramar ma przynajmniej sznsę go zaspokoić. Mój apetyt na rozmnożenie stadka też rośnie, ale wiem że z braku kasy będę q.. chodził (jeździł) "głodny" aż mi sie Omesia rozpadnie ze starości Ja chcę sponsora !!!

Ej, Kartos mam taka sama szanse jak kazdy inny.

To tylko kwestia wyboru co ma ucierpiec kosztem Bestyjki

Mam wielkiego "zakusa"
Żeby z "B" zrobić LOTUSA...

* * LOB * * Exclusive Club Of Opel Omega

[ wiadomość edytowana przez: Dramar dnia 2003-01-27 19:36:44 ]

To rozsądne podejście. Zobaczę czy jeszcze coś takiego znajdę.
Już wiem, przestanę karmić psa. I tak nie chce szczekać na obcych.

Oj Kartos uwazaj - bo ci sie "Zieloni" do tylka za ten post dobiora

Jak to sie kiedys nazywalo : LOP ??

Kartos: Skąd ten pesymizm - apetyt to może mieć każdy, a i szanse na zaspokojenie też (np. Pula Hula itd.).
Mnie na razie starcza (zobaczymy na jak długo) - na razie wyrypał mnie tylko BMW 740, Merc S 500 i Audi 2,7 BiT. (chociaż ten w MB trochę się zdenerwował )

Pzdr.

-----------------

Widze, Prowo, że szybko zbierasz doświadczenia. Dopiero w MV6 doznajesz prawdziwej przykrości kiedy oglądasz czyjś wydech, choćby to był BMW740 . Założę się, że jeżdżąc 2,0 nie cierpiałeś z tego powodu.

Mnie niedawno odjechał jak chciał Volvo S60, ale po 2,5 roku doświadczeń niektóre pojazdy już mnie nie stresują jeśli wiem co mogą mieć pod maską. Gorzej gdy wyrypie Cię teoretyczna padaka! Wtedy gryziesz kierownicę.

Ja wsiadłam do Omy z Mazdy 626 2,2i, więc zmiana doznań była podobna jak u Ciebie. Kochane 211 KM jeszcze na jakiś czas Ci wystarczy, ale zapewnie nie na długo. Mnie już nie wystarcza, zwłaszcza odkąd nie mogłem dogonić brata jadącego Maximą 3,0 automat (niecałe 200 KM, ale lekki skubaniec). Łyknąłem go swobodnie dopiero przy 230, bo Nissan wiecej niż 210 nie chciał się bujnąć

Mój apetyt rośnie tym bardziej gdy widzę co Dramar wyprawia ze swoją Bestią.
A pesymizm... bo nie widze szansy na extra kasę w 2003r.

PS: Co to jest Pula Hula?

Pula Hula to kumulacja (nie kopulacja!) w Lotto
Czego życzę wszystkim LOB.

Pzdr.

-----------------