Które autko w klubie najfajniejsze? :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może to i głupi topic (a może i nie), ale tak dziś przy okazji zastanawiania się ile jest "dłubanych" aut w HTG zacząłem rozmyślać który najbardziej mi się podoba
No i stwierdziłem że można by taki wątek na forum zarzucić
Swoją odpowiedź najlepiej uzasadnić

Tak na szybko to najbardziej podobają mi się auta:

-Pony Richie'go - podoba mi się "dyskretny urok elegancji" i konsekwencja Richiego Robi auto tak jak ja lubię najbardziej Ma fajne koła i na lato i na zimę Zrobione fajne hamulce (to lubię) i pewnie nie tylko... ogólnie super auto.

-Sonata Bolls'a - też bez przegięć z zewnątrz, elegancko i ze smakiem, bardzo fajne lakierowanie, no i wyrafinowane audio

-Pony Speediego - za streetracingowy wizerunek i konsekwencję w jego realizacji Auto mogłoby zostac pomylone ze zrobionym w US. U nas mało tak zrobionych aut tego typu. No i z gustem mimo, że agresywnie

Mam nadzieję, że mój post zostanie właściwie odebrany Nie chcę nikogo oceniać, czy wypowiadać się jak jakiś autorytet.
Myślę, że taki topic powinien mieć wzięcie.
Acha, zastrzegam, że oceniam auta na podstawie zdobytej dotychczas wiedzy i tylko zdjęć z profili i zlotów. Żadnego z nich nie widziałem na żywo.
Kolejność umieszczenia jest przypadkowa - w moich notowaniach zajmują ex-equo pierwsze miejsce

Pomysł fajny ale myślę że trudno oceniać cokolwiek na odstawie zdjęć. Zresztą większość klubowiczy (niestety ja też) swoją ocenę będzie opierać na zdjęciach bo na zlotach za wielu ludzi to jeszcze nie było. A jesli idzie o moje zdanie to podobnie jak MacTB nie będę wskazywać kolejności tylko wymienię kilka dla mnie równie ciekawych:
- Pony Speedmastera - styl i konsekwencja
- MacTB - Getz i kolor
- Zlociutki - kolor i model (Scoupe i taki błyszczący)
- Czerwcu - delikatnie i ze smakiem
Kurcze, wszystkich bym musiał wymienić - nie sposób się zdecydować.
P.S. A wogóle to najfajniejszy jest mój Scoupe (bo fajny i MÓJ )

No własnie o to chodzi, nic zobowiązującego, ot taki sobie off-topic. Nie da się ocenić obiektywnie, no i każdy ma inny gust. Ja tylko tak na luzaka rzuciłem co mi się podoba

No wiec jesli chodzi o moj gust, to uplasowałbym kolejke w taki sposób:

1. Pony Speedmastera
2. Pony Richiego
3. Sonata Bolls'a

Czerwcu włożył w swoje autko napewno dużo serca, Złociutki w SCoupe napewno tez. Ale na uwage zasługuje moim zdaniem Getz Maca, ponieważ w całej swojej prostocie wyróznia się znacząco od innych Getzów, wygląda naprawde dobrze, a miejmy nadzieje ze to dopiero początek

Mi tez sie bardzo podoba Poniacz Speedmastera...a Sonata Bollsa to pod wzgledem CarAudio jest po prostu wypasiona - Bolls wyslal mi opis i fotki sprzetu jaki ma zamontowany - jestem pod wrazeniem
Pszczolka MacTB tez jest bardzo sympatyczna...szczegolnie na szesnastkach - takie moje zboczenie na punkcie kolek ...bo w zasadzie od tego elementu zaczynalem przerobki
To fak ze z fotek niewiele mozna wywrozyc...A kazdy z samochodow ma wlasny niepowtarzalny charakterek i ciezko jest wytypowac tego NAJ
Dziex za pozytywne slowa na temat mojego Poniacza

Trudno obiektywnie podejść do tematu, bo część autek widziałem na żywo a część nie. W profilach też nie wszyscy mają zdjęcia .
Moje typy:
1. Pony Speedmastera (niby brzydal ale uroczy )
2. Getz MacTB (dobra felga - pół sukcesu i dupka ładna)
3. Scoupe Złociutkiego (lubię czarny kolor - ładny połysk )

Ufff mam nadzieję że nikogo nie uraziłęm

stawiam na sonatę Bolls'a, jechałem jako pasażer, wgniata w fotel, audio super i malunki też, dla mnie the best

A to niespodzianka fajnie ze wam sie podoba,niestety na codzien tak sie nie blyszczy zwlaszcza o tej porze roku . Mi natomiast najbardziej podobaja sie : -Sonatka Bollsa o audio to juz chyba nie trzeba wspominac, wyglad mowi sam zaz siebie,oraz silnik ktory budzi respekt. -Getzik MacTB po pierwsze niby niepozorny a potwor mam na mysli silnik, kolor i felga pasuje do jego temperamentu -Pony Speeda chyba nikt z nas nie wlozyl tyle serca w auto co on. Zwlaszcza ze caly czas cos usprawnia

Hmm. ciężki wybór, szczególnie że nie widziałem na żywo, al spróbujmy:

1) Pony Speedmastera (szacunek)
2) Sonata Bolls_no1
3) Pony Gufsona

Oczywiście inne też zasługują na uwagę, ale te są chyba najlepiej zrobione pod względem stylistycznym.

dość długo wstrzymywałem się z wypowiedzią w topicu gdyż tak jak wiekszość pisała niżej większość aut znam tylko z fotek

na poczatku chciałbym wszystkim podziękowac za pozytywne przyjęcie wyglądu mojego autka jak człowiek sobie poczyta takie wypowiedzi to utwierdza się w przekonaniu, że to co robi (jego hobby) ma sens i ze warto dążyć do celu pomimo różnorodnych przeciwności (w moim wypadku brak jakich kolwiek części do tuningu na rynku) jeszcze raz BARDZO WSZYSTKIM DZIEKUJĘ

a teraz przejdźmy do moich typów będą one oparte na wyglądzie i silnikach autek bo na audio się nie znam

MacTB --> za wybór marki , silnik, felgi i za wytrwałość w oczekiwaniu na niego

Bolls --> wygląd i silnik

Gufson --> bratnia dusza

Richie --> felgii, i myslenie na temat silnkiów zblizone do mojego

ja głosuje na Bolls'a jak dla mnie the best of number one za całokształt ze szcególnym uwzględnieniem zabudowy audio

no to tak:
najbardziej podoba mi sie oczywiscie Pony Speeda mam z nim do czynienia praktycznie na codzien i wiem ile pracy, czasu i nerów kosztowało go zrobienie tak ładnego autka i bardzo podoba mi sie dzwiek podczas jazdy

co do pozostalych samochodow to podoba mi sie Sonata Bollsa za caloksztalt Getzik Maca - przede wszystkim kolor i fele Richiego

ja kieruje wielki uklon w strone speedmastera i jego poniacza, chcialbym aby moj poniacz wygladal rownie extra ale ogolnie jest duzo fajnych autek, a narazie jedynie ktore widzialem na oczy to pony cehola i dla niego rowiez uklonik

Cytat:
2005-03-03 20:03:00, Dawciol pisze:
ja kieruje wielki uklon w strone speedmastera i jego poniacza, chcialbym aby moj poniacz wygladal rownie extra

mogę Ci je sprzedać

THX za miłe słowa

Cytat:
2005-02-17 14:14:03, zlociutki pisze:
A to niespodzianka fajnie ze wam sie podoba,niestety na codzien tak sie nie blyszczy zwlaszcza o tej porze roku . Mi najbardziej podobaja sie : -Sonatka Bollsa o audio to juz chyba nie trzeba wspominac, wyglad mowi sam zaz siebie,oraz silnik ktory budzi respekt. -Getzik MacTB po pierwsze niby niepozorny a potwor mam na mysli silnik, kolor i felga pasuje do jego temperamentu -Pony Speeda chyba nikt z nas nie wlozyl tyle serca w auto co on. Zwlaszcza ze caly czas cos usprawnia

Zlociutki, przepraszam że zapytam ale na tym zdjęciu jest Twoje autko? Całkiem przypadkiem znalazłem na stronce TurboHyundai zdjęcie identyczne jak w Twoim profilu (02.jpg) natomiast na zdjeciach 03. i 01 ewidentnie widać numery rejestracyjne, które z cała pewnością nie są polskie. Popraw mnie jeśli się mylę... Aczkolwiek podoba mi się ten połysk czarnego lakieru, chciałbym zeby mój tak się błyszczał

kurcze, faktycznie te same zdjęcia, widziałem na żywo scoupe złociutkiego ale czy to jest to samo ?
chyba tylko złociutki może to potwierdzić