MotoNews.pl

[126] Światła tylnie czy to naprawde taka okazja ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przeglądałem archiwum i nie znalazłem ceny takiego czegoś.
Znalazłem taka oferte czy to jest tyle warte ?? Światła tylnie
Czy lepiej wyjdzie jak sam bym sobie zrobił cosik takiego??

ja myśle ze nie warto kupować. lepiej samemu zrobic chciaż niezbyt pasują do malanka. ja odradzam

troszke szajsowato wyglądają...

Bo cholera ja mam malca beżowego i białe klosze mam ale mi nie pasują. Pozatym nie ma co ukrywać są one zbyt pospolite. W dodatku ten róż mnie doprowadza do szału

kup sobie nowe zarowki i po krzyku

"Luksus lók"

biały pasuje do kazdego koloru, kup klosze z bialym kierunkiem i czerwona pozycja/stopem. te sa najlepsze. u mnie wygladaja tak:

A tuner jest z Tychów, szkoda ze go nie znam...

w odpowiedzi na tytuł wątku: tak to doskonała okazja !! aby mieć najbardziej zbambrzonego bąka w mieście a na pewno we wsi. Koniec świata, lexusy do malucha

podobnie jak ZoLt4R polecam rozwiązanie biało-czerwone, tanie w wykonaniu, teraz mozna juz nawet kupić takie gotowe, ładne i co najważniejsze pasują do każdego koloru auta!

potwierdzam, wlasnie zamowilem na allegro taki zestawik (biało-czerwone) zamiast mojego białego

To są zwykle pomalowane swiatla z wpakowana 12v halogenowa zarowka od domowej lampki, klosz z gietego pleksi. Badziew, nie warto za taka cene!!!

Cytat:
2005-02-08 18:47:53, toki pisze:
potwierdzam, wlasnie zamowilem na allegro taki zestawik (biało-czerwone) zamiast mojego białego

ile dałeś za ten zestawik

ostatnio był chyba za 35zł ja licytuje za 20zł narazie

Musze się przejechać do pobliskiego sklepu i poszukać takich czerwono białuch bo sa ładniejsze. A co do żarówek nawet nówki są różowate . Okazja do zbabrania ale okazja jest

Ja mam patent na czerwone zarówki po ostaniej rozmowie z policjantem.
Pedzelek i farba która mam pomalowane auto.
2 grube warstwy i swieci na wisniowo .
Nikt sie nie przyczepi ze nie swieci na czerwiono... Kolega pół roku jeździłz takimi i jest ok farba nie odchodzi.

ta swieca na wiśniowo(ciemno wisniowo) tylko dopiero jak sie nacisnie stop to swieca tak jasno jak powinny na postojach
ja slyszalem ze dobrze jestpomalowac lakierem do paznokci