Espero w "Garażu" na kanale TVN TURBO.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Widziałem reklamę w TVN Turbo programu "Garaż" i od tej niedzieli
ma być w nim Espero 9.00 albo 10.00 i tak przez cały tydzień!!!!!!!!Ale to przez cały tydzień będą tylko powtórki z niedzieli.

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2005-02-12 14:33:56 ]

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2005-02-12 17:03:26 ]

To może ktoś nagra i później udostępni na forum do ściągnięcia?
Bo ja nie mam TVN-Turbo

nie mam takiej możliwości w komputerze brak odpowiedniej karty komputerowej i umiejętności

kisztan, udzerz do naszego kumpla z gangu On powinien miec najlepsze dojscie do tego

Ten odcinek TVN kręciło w Rzeszowie u "mojego" mechanika i gdyby mnie wredne choróbsko nie rozłożyło na amen zobaczylibyśmy w programie moje auto. Sprawa już była ustalona, ale w dniu nagrania byłem prawie nieżywy i nikogo kto by pojechał podstawić auto pod kamerę.
No cóż - okazji nie wykorzystałem, ale zmobilizowało to mnie żeby dołączyć do Grona Rozpoznawalnych Klubowiczów - nalepka od Bogdana1 już u mnie jest - przykleję ją w sobotę.

--
Wiesiek (Maestro)

Program o Espero leci NAPEWNO o 10.00 rano w niedzielę 13 lutego 2005.

Cytat:
2005-02-09 19:29:44, Maestro pisze:
Ten odcinek TVN kręciło w Rzeszowie u "mojego" mechanika i gdyby mnie wredne choróbsko nie rozłożyło na amen zobaczylibyśmy w programie moje auto. Sprawa już była ustalona, ale w dniu nagrania byłem prawie nieżywy i nikogo kto by pojechał podstawić auto pod kamerę. No cóż - okazji nie wykorzystałem, ale zmobilizowało to mnie żeby dołączyć do Grona Rozpoznawalnych Klubowiczów - nalepka od Bogdana1 już u mnie jest - przykleję ją w sobotę. -- Wiesiek (Maestro)

Oj, Wiesiu, Wiesiu, aleś dał plamkę, a takie piękne Espero byłoby prezentowane,,,,ech,,,no ale rozumiem choroba to choroba.

Cytat:
Oj, Wiesiu, Wiesiu, aleś dał plamkę, a takie piękne Espero byłoby prezentowane

Już nazbierałem kilka zjebek.
Aż dałem se posypać głowę popiołem.

--
Wiesiek (Maestro)

Cytat:
2005-02-09 19:57:28, Maestro pisze:
Już nazbierałem kilka zjebek. Aż dałem se posypać głowę popiołem. -- Wiesiek (Maestro)

szkoda że to nie Twój esperak będzie w TVN'nie pięknie zaprezentowałby obiekt naszego"kultu" a tak.... mam nadzieje że nie zaprezentują jakiejś strychniny.

zapraszamzobaczymy co mowia o naszym autku

ja widziałem jak reklamowali w Garażu w niedziele jest premiera o 10.00 powtórka o 17.00. A Rentgen premiera jest o 14.30 w sobote a powtórka w niedzielę o 17.30. Ten wątek jest już w OFF-TOPIC.

Maetro zostal juz zlinczowany przeze mnie i kisztana w innym watku tak ze mozecie mu juz dac spokuj
Cytat:
To może ktoś nagra i później udostępni na forum do ściągnięcia?
Bo ja nie mam TVN-Turbo

Spoko kisztan opwiemy ci

Maestro napisz gdzie ten twoj mechanik sie znajduje
wiem ze mi juz chyba ze dwa razy mowiles ale zponialem
P.S. skleroza nie boli

Nie mam TVN Turbo.

LUK18: Zakonotuj sobie to , bo już nie będę powtarzał
-wyjazd z Rzeszowa w stronę Jasła - przed stacją benzynową - parterowy warsztat (tuż za nim jest "HPA TEST").
Facet się nazywa Piotr Garbarz i zobaczysz go w niedzielę w tv - parę razy już występował w TVN Turbo.

--
Wiesiek (Maestro)

Cytat:
2005-02-09 15:39:43, Dicer pisze:
kisztan, udzerz do naszego kumpla z gangu On powinien miec najlepsze dojscie do tego

Siakoś Dicerku nie wpadłem na tego pomysła.
Zaraz piszę od niego priva.

To może ja też bym się załapał na udostęnienie do ściągnięcia tego materiału, mam TVN ale niestety bez Turbo , to by była jazda
A jak dobry znachor od esparaków ten mechanik to warto zapamiętać

NIECH KTOS SIE POSWIECI I NAGRA TEN PROGRAM moge udostepnic miejsce ne ftp do sciagniecia jakby co...

Cytat:
LUK18: Zakonotuj sobie to , bo już nie będę powtarzał
-wyjazd z Rzeszowa w stronę Jasła - przed stacją benzynową - parterowy warsztat (tuż za nim jest "HPA TEST").
Facet się nazywa Piotr Garbarz i zobaczysz go w niedzielę w tv - parę razy już występował w TVN Turbo.

dzieki
mam zamiar go odwiedzic i zorientowac sie w cenach poszczegulnych uslug

a kiedy bedzie Espero w TopGear???
niech by sie Jeremy naszym autem pozachwycal!!!