| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-02-10 01:07:24 Przykro mi ale jedyne rozsądne wyjście: WYMIEŃ PRZEWODY!
Nie cuduj z wyborem ale mimo wszystko nie kupuj Janmorów Konsekwentnie polecam przewody TESLA! .....a to na przykład dlatego że od ponad 2 lat znami mi pośrednio /przez warsztat/ dwaj hurtownicy nie mieli na nie ani jednej reklamacji !...cena zależna od źródła ale max do 90zł za kpl. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-02-10 05:04:49 po takim przebiegu to spokojnie mozna wymienic ![]() |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-02-11 00:59:48
Życzysz sobie to bardzo proszę ! Kupię u nas i wyślę....pytałem o cenę na dzisiaj coś koło 81zł, a przesyłka pocztą chyba niewiele bo wagowo to malutko wychodzi
Pozdrowionka z Katowic |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-02-12 23:27:46 Cieszę się że mogłem pomóc! ....
He he ..tak patrzę na daty postów....mojego, że mogę kupić i kc, że już przewody dostał i ma zamontowane....minęło kilkanaście godzin ...co przyjmując że dzieli nas odległość całej Polski zakrawa na cud! ....sam byłem w SZOKU kiedy dowiedziałem się w jakim czasie przesyłka dotarła POCZTĄ POLSKĄ /a nie żadnym superkurierem/ z Katowic nad morze
Niechaj więc przewody służą długooo i szczęśliwie !
Pozdrufka!
|
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-02-14 01:10:40 Trzeba przyznac, ze Poczta Polska juz od jakiegos czasu dziala naprawde SUPER. Gdyby tylko przesylki mniej kroili ![]() |