| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
wuwu43 FKP MEMBER Fiat 127 Mk1 Łańcut | 2005-02-09 22:08:41 i na razie mam na dysku , teraz czekam aż mi ktoś powie jak ich wsadzić tutaj ?? |
_dOMAN Polo 6n Bydgoszcz | 2005-02-09 23:00:51 |
wuwu43 FKP MEMBER Fiat 127 Mk1 Łańcut | 2005-02-10 18:33:05
[addsig chyba coś skopałem ale dopiero sie ucze sory spróbuje jescze raz ] [ wiadomość edytowana przez: wuwu43 dnia 2005-02-10 19:05:24 ] |
eolmint Punto I / Citroen Xa ... Bydgoszcz | 2005-02-10 23:04:23 dOMAN tylko zapomniałeś, że to są linki chwilowe. One pobędą sobie przez jakiś czas i potem klapa. Usuwane są z ich serwera.
WUWU daj te foty na moj e-mail : eolmint@tlen.pl i ja je wrzuce na swojego serva. Dam ci linka i po klopocie. zagaaj tez do mnie na GG: 5078354 bedziesz mial na dlugo zdjecia swojego cacka. A tak BTW A ja mam fiata 127 mk3 i to jest jeszcze rzadsze auto niż mk1 ![]() ![]() ![]() ![]() w samum województwie kujawsko-pomorskim jeźdxi tylko jeden taki... MÓJ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co Wy na to? ![]() |
_dOMAN Polo 6n Bydgoszcz | 2005-02-11 10:11:57
chyba nie sam wiesz ze przy neste stoi takowy bordowy, i jeszcze jeden na ulicy seminaryjnej, czarny ze srebrnymi zderzakami...
zalezy tez jaki rejon polski, bo z tego co wiem to na poludniu kraju jest wiecej klasykow niz u nas na polnocy ![]() |
trez FKP MEMBER gromadka fiatów kraków | 2005-02-11 11:10:25 to moze ktos mi pokaze drugiego specjala mk1 ??
to dopiero zadkosc.. tak samo jak 127 czterodrzwiowy (seat) |
eolmint Punto I / Citroen Xa ... Bydgoszcz | 2005-02-11 12:16:48 dOMAN ty to lubiz gasić ludzi... chociac fakt, ze stoi mnie nie zadowala. Mnie interesują te, co jeżdzą... ![]() |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-02-11 13:55:04 Ale Eolmint musisz zrobić ładną polerke i sie zderzakami zająć....kołpaki wywal....jak chcesz zeby się ładnie prezentowała na felach bez kołpaków, to załóż fele od poloneza
Ale ogólnie miło, że mk3 też istnieją ![]() |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-02-11 22:04:32 Ale od cieniasa alu???
Czy stalowe??? Jak stalowe to zapomnij....makabrycznie będzie wyglądać....od poldofona naprawde ładnie wyglądają
|
trez FKP MEMBER gromadka fiatów kraków | 2005-02-13 16:54:20 eolmint mowisz ze dol drzwi pasuje od malucha ?? super :> |
eolmint Punto I / Citroen Xa ... Bydgoszcz | 2005-02-15 21:09:39 No raczej. Przeciez drzwi (przynajmniej w mkIII) to sa maluchowskie po lekkich zmianach. Ale to na prawde lekkich. Felgi szukam jakieś fajne i tanie, ale koniecznie biale (ew. sam sobie pomaluję) ale ogółem autko ma wyglądać jak w tym poście zamieściłem:
https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=76343&c=0&f=46 |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-02-19 19:19:04 Mam nadzieję, że się nie obrazisz Wuwu, ale straszna ta Twoja siudema....dostajesz dziś zadanie od klubu....
Zakupić części oryginalne, czyli zderzaki, grill i co tam jeszcze 3eba, wnętrze też poprawić, felgi dać na ludzki kolor, ściągnąć to coś z tyłu, zmienić maske, odkleić naklejki i będzie siuperowe auteczko
Ehh...kolor generalnie też przydałby się inny, ale to nie jest pierwszej potrzeby
Wiem, że się czepiam
Ehh....jak każdy nowy właściciel siudemki, masz poprostu sporo do zrobienia.... A naprawde masz unikatową wersję, więc w oryginale będzie się miodnie prezentować
Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2005-02-19 20:08:20 ] |
wuwu43 FKP MEMBER Fiat 127 Mk1 Łańcut | 2005-02-19 20:23:03
Masz Wujek racje w 2000% . Wszystko o czym napisałeś też mi sie nie podoba ale na doprowadzenie GO do odpowiedniego stanu będzie musiało troche potrwać z różnych przyczyn. Myśle że to zrobie tym bardzej że poznałem (wirtualnie) fajnych gości na forum i mogę liczyć na wasze rady. Pozdrawiam wszystkich !!!!!!!!!! |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-02-20 09:04:10 Uff...to dobrze, że sie nie obraziłeś
A masz już jakieś graty??? No i napisz coś więcej o tej siudemie
Za ile łyknąłeś sprzęta
I czego Ci brakuje i takie tam
Ja muszę się pochwalić, że dziś będę miał proste zderzaczki do siudemusi
Pozdrawiam |
MCQUEEN terminator Fiat 127 Łódź | 2005-02-20 18:57:43 czy mk1 ma takie same zderzaki jak zastawa 1100?
jeśli tak, to wuwu, mam takie na zbyciu są kompletne z mocowaniami, podświetleniem i kłami. |
wuwu43 FKP MEMBER Fiat 127 Mk1 Łańcut | 2005-02-20 21:55:48
Z pobieżnych oględzin brakuje dużo oryginalnych części np.zderzaków ( z tego co sie orientuje to przedni miał w sobie światła pozycyjne i kierunki) , niekompletny jest układ nadmuchu ciepłego powietrza-brakuje przepustnic , pas przedni jest chyba dorabiany metodą młotka i palnika , nie ma połączeń cięgna nagrzewnicy - jest cały czas otwarta , nie działają awaryjne , brak światła cofania (ale chyba go w oryginale nie było) , uszkodzony jest zamek drzwi od kierowcy , nie działa ogrzewanie tylnej szyby , luzy w mechaniźmie różnicowym , wszystkie połączenia na złączkach do poprawy , rozwalona zbieżność itp można by tak jeszcze troche. Większość tych usterek wymaga tylko troche czasu i pracy i po kolei będe je usuwał .Jak dobrze pójdzie to do wiosny porobie i wtedy sie pochwale. Z najpotrzebniejszych rzeczy to światła pozycyjne+kierunki przednie i tylne i zderzaki.Mam troche dodatkowych rzecze takie jak listwa kierownicza , alternator , chłodnica z wiatrakiem , silnik nagrzewnicy , wachacz tylny jakieś podpory (chyba pod skrzynie) półośke , docisk sprzęgła i kilka innych drobiazgów. Dokładnie nie mogę podać stanu technicznego tych rzeczy bo ich jescze nie sprawdzałem , ale gdyby kogoś to interesowało to mógłbym sie za coś zamienić. Najbardziej interesują mnie w/w światła , zderzaki , pas przedni , wewnętrzne nadkola, obudowa nagrzewnicy w środku. Ale sie rozpisałem ufff??
PZDR[/LIST] |
MCQUEEN terminator Fiat 127 Łódź | 2005-02-21 10:49:47 wuwu, no co ty.. przednie migacze i pozycje masz w orginalnym miejscu i nie masz co tego ruszać. Zderzaki u ciebie to wogóle jakas adaptacja z innego auta. Także poszukiwanie miczaczy/pozycji odpada, bo masz. zderzaki tylko. |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-02-21 11:52:41 Zderzaki są inne niż w Zosi...Zocha ma z kłami i inny kształt troszke...
A pozycje Wuwu masz prawidłowo ![]() |