Zrobiłem parę fotek mojego fiata

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
i na razie mam na dysku , teraz czekam aż mi ktoś powie jak ich wsadzić tutaj ??

>> wejdz tu i powybieraj fotki z dysku, zapodaj linka i bedzie git <<

Cytat:
2005-02-09 22:08:41, wuwu43 pisze:
i na razie mam na dysku , teraz czekam aż mi ktoś powie jak ich wsadzić tutaj ?? ::

https://imageshack.us/index.php
[addsig

chyba coś skopałem ale dopiero sie ucze sory
spróbuje jescze raz
]https://imageshack.us/index.php

[ wiadomość edytowana przez: wuwu43 dnia 2005-02-10 19:05:24 ]

dOMAN tylko zapomniałeś, że to są linki chwilowe. One pobędą sobie przez jakiś czas i potem klapa. Usuwane są z ich serwera.
WUWU daj te foty na moj e-mail : eolmint@tlen.pl i ja je wrzuce na swojego serva. Dam ci linka i po klopocie. zagaaj tez do mnie na GG: 5078354 bedziesz mial na dlugo zdjecia swojego cacka.

A tak BTW A ja mam fiata 127 mk3 i to jest jeszcze rzadsze auto niż mk1 w samum województwie kujawsko-pomorskim jeźdxi tylko jeden taki... MÓJ Co Wy na to?

Cytat:
2005-02-10 23:04:23, eolmint pisze:
.... A tak BTW A ja mam fiata 127 mk3 i to jest jeszcze rzadsze auto niż mk1 w samym województwie kujawsko-pomorskim jeźdxi tylko jeden taki... MÓJ Co Wy na to?

chyba nie sam wiesz ze przy neste stoi takowy bordowy, i jeszcze jeden na ulicy seminaryjnej, czarny ze srebrnymi zderzakami...

zalezy tez jaki rejon polski, bo z tego co wiem to na poludniu kraju jest wiecej klasykow niz u nas na polnocy

to moze ktos mi pokaze drugiego specjala mk1 ??

to dopiero zadkosc..
tak samo jak 127 czterodrzwiowy (seat)

dOMAN ty to lubiz gasić ludzi... chociac fakt, ze stoi mnie nie zadowala. Mnie interesują te, co jeżdzą...

Ale Eolmint musisz zrobić ładną polerke i sie zderzakami zająć....kołpaki wywal....jak chcesz zeby się ładnie prezentowała na felach bez kołpaków, to załóż fele od poloneza
Ale ogólnie miło, że mk3 też istnieją

Aktualnie nie oplaca mi sie juz robic nic. Przygotowuje(dzisiaj mialem, ale nie wyszlo) progi, i beda robione, prostuje mu drzwi a o felgach pomysle. Szukam fele od sieniasa. Psikne sobie biala farba i bedzie gicior. Drzwi beda riobione tez (dol pasuje od malucha) to juz nawet polerowac sie nie oplaca. Szkoda pasty.

Ale od cieniasa alu???
Czy stalowe???
Jak stalowe to zapomnij....makabrycznie będzie wyglądać....od poldofona naprawde ładnie wyglądają

eolmint mowisz ze dol drzwi pasuje od malucha ?? super :>

No raczej. Przeciez drzwi (przynajmniej w mkIII) to sa maluchowskie po lekkich zmianach. Ale to na prawde lekkich. Felgi szukam jakieś fajne i tanie, ale koniecznie biale (ew. sam sobie pomaluję) ale ogółem autko ma wyglądać jak w tym poście zamieściłem:
https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=76343&c=0&f=46

eolmint byc moze bede sprzedawac moje BBS mahle 6' 13'' et 33
przerobione z 4x100 na 4x98 prosciutkie no i biale... choc ja nie lubie bialych fel ale takie kupilem ...jak je zostawie to przemaluje na inny jak sprzedam to biale
fele ktore ty masz na focie to cos w stylu ATS cup
moje sa szprychowane ale wchodza idealnie pod 127 ...

jak bys byl zainteresowany wal na priva
pokaze ci fotki

Mam nadzieję, że się nie obrazisz Wuwu, ale straszna ta Twoja siudema....dostajesz dziś zadanie od klubu....
Zakupić części oryginalne, czyli zderzaki, grill i co tam jeszcze 3eba, wnętrze też poprawić, felgi dać na ludzki kolor, ściągnąć to coś z tyłu, zmienić maske, odkleić naklejki i będzie siuperowe auteczko
Ehh...kolor generalnie też przydałby się inny, ale to nie jest pierwszej potrzeby
Wiem, że się czepiam
Ehh....jak każdy nowy właściciel siudemki, masz poprostu sporo do zrobienia....
A naprawde masz unikatową wersję, więc w oryginale będzie się miodnie prezentować
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2005-02-19 20:08:20 ]

Masz Wujek racje w 2000% .
Wszystko o czym napisałeś też mi sie nie podoba ale na doprowadzenie GO do odpowiedniego stanu będzie musiało troche potrwać z różnych przyczyn.
Myśle że to zrobie tym bardzej że poznałem (wirtualnie) fajnych gości na forum i mogę liczyć na wasze rady.
Pozdrawiam wszystkich !!!!!!!!!!

Uff...to dobrze, że sie nie obraziłeś
A masz już jakieś graty???
No i napisz coś więcej o tej siudemie
Za ile łyknąłeś sprzęta
I czego Ci brakuje i takie tam

Ja muszę się pochwalić, że dziś będę miał proste zderzaczki do siudemusi
Pozdrawiam

czy mk1 ma takie same zderzaki jak zastawa 1100?
jeśli tak, to wuwu, mam takie na zbyciu są kompletne z mocowaniami, podświetleniem i kłami.

Cytat:
2005-02-20 09:04:10, Wujek-Kajtek pisze:
Uff...to dobrze, że sie nie obraziłeś A masz już jakieś graty??? No i napisz coś więcej o tej siudemie Za ile łyknąłeś sprzęta I czego Ci brakuje i takie tam Ja muszę się pochwalić, że dziś będę miał proste zderzaczki do siudemusi Pozdrawiam

Z pobieżnych oględzin brakuje dużo oryginalnych części np.zderzaków ( z tego co sie orientuje to przedni miał w sobie światła pozycyjne i kierunki) , niekompletny jest układ nadmuchu ciepłego powietrza-brakuje przepustnic , pas przedni jest chyba dorabiany metodą młotka i palnika , nie ma połączeń cięgna nagrzewnicy - jest cały czas otwarta , nie działają awaryjne , brak światła cofania (ale chyba go w oryginale nie było) , uszkodzony jest zamek drzwi od kierowcy , nie działa ogrzewanie tylnej szyby , luzy w mechaniźmie różnicowym , wszystkie połączenia na złączkach do poprawy , rozwalona zbieżność itp można by tak jeszcze troche.
Większość tych usterek wymaga tylko troche czasu i pracy i po kolei będe je usuwał .Jak dobrze pójdzie to do wiosny porobie i wtedy sie pochwale.
Z najpotrzebniejszych rzeczy to światła pozycyjne+kierunki przednie i tylne i zderzaki.Mam troche dodatkowych rzecze takie jak listwa kierownicza , alternator , chłodnica z wiatrakiem , silnik nagrzewnicy , wachacz tylny jakieś podpory (chyba pod skrzynie) półośke , docisk sprzęgła i kilka innych drobiazgów.
Dokładnie nie mogę podać stanu technicznego tych rzeczy bo ich jescze nie sprawdzałem , ale gdyby kogoś to interesowało to mógłbym sie za coś zamienić.
Najbardziej interesują mnie w/w światła , zderzaki , pas przedni , wewnętrzne nadkola, obudowa nagrzewnicy w środku.
Ale sie rozpisałem ufff??
PZDR[/LIST]

wuwu, no co ty.. przednie migacze i pozycje masz w orginalnym miejscu i nie masz co tego ruszać. Zderzaki u ciebie to wogóle jakas adaptacja z innego auta. Także poszukiwanie miczaczy/pozycji odpada, bo masz. zderzaki tylko.

Zderzaki są inne niż w Zosi...Zocha ma z kłami i inny kształt troszke...
A pozycje Wuwu masz prawidłowo