Czy do AL700 mozna zamontowac pelne wskazanie???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!!!!
mam takie pytanie jak wyzej wlasnie. moj problem polega na tym ze gaziarze co mi montowali instalke obiecali ze jak tylko bedzie taka mozliwosc to mi to zrobia free, wiec mam o co walczyc
a jesli bezposrednio sie nie dapodlaczyc to jak to zrobic inaczej??
slyszalem gdzies ze jest centrala AL720 która ma funkcje pelnego wskazania ale u zadnego gaziarza nie wiwdzialem w ofercie. może znacie jakichś dostawców takich rzeczy (hurtownie) na ślasku i okolicy to prosze o jakis namiar pomogl bym moim gaziarzom i sobie
pozdrawiam

witam
zgadza zgadza sie jest centralka AL720 z pelnym wskazaniem sam ja mialem w rekach, ale kosztowala 100zl wiecej niz AL700
co do tego pelnego wskazania to zrezygnowalem bo pwiedziano mi, ze to bajer i nigdy i tak dokladnie nie wskaze, ale jesli chcesz to wejdz na stone www.agcentrum.com.pl tam znajdziesz ich oddzialy na slasku, a jak nie to zadzwon, tez ci powiedza,
osobiscie w srode zalozylem al700, ale teraz mysle, ze moglem jednak RAZMUSA AF800 jest tanszy jeszcze o 100zl ma emulator w sobie i pelne wskazanie i jak Bingo S jest polski

Cytat:
2005-02-13 18:27:00, krzys_ch69 pisze:
witam zgadza zgadza sie jest centralka AL720 z pelnym wskazaniem sam ja mialem w rekach, ale kosztowala 100zl wiecej niz AL700 co do tego pelnego wskazania to zrezygnowalem bo pwiedziano mi, ze to bajer i nigdy i tak dokladnie nie wskaze, ale jesli chcesz to wejdz na stone www.agcentrum.com.pl tam znajdziesz ich oddzialy na slasku, a jak nie to zadzwon, tez ci powiedza, osobiscie w srode zalozylem al700, ale teraz mysle, ze moglem jednak RAZMUSA AF800 jest tanszy jeszcze o 100zl ma emulator w sobie i pelne wskazanie i jak Bingo S jest polski

dzieki za info. poszukam popatrze moze cos wykombinuje
pozdrawiam

jak masz free to walcz ale jak masz płacić to to olej mam "pełne" wsazanie ale o d..... to rozbić i tak jeżdżę na licznik