| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Adrian_M Mazda 323F BJ DiTD Ostrowiec Świętokrzyski | 2005-02-11 22:25:12 witam
moze to jest błachy temet (dlatego w tej kategorii) moze mi ktos podac wymiary pokrowcy na fotele i kanape. szlag mnie juz trafia (wszystkie sa za małe ) |
disel Gliwice | 2005-02-11 22:29:02 a tak w sumie to po kij pokrowce do omy?? |
Adrian_M Mazda 323F BJ DiTD Ostrowiec Świętokrzyski | 2005-02-12 15:21:01 e no nie mów
szkoda jest foteli tym bardziej ze welurek jest bardzo utrzymany to dlaczego mam go zniszczyc. Byłem na giełdzie ostatnio specjalnie po pokrowce i jak na złość do Omy nie było nigdzie
A na wymiar to nie ma sensu szyć |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2005-02-12 19:36:39 Czy warto zakładać pokrowce? zależy jak kto eksploatuje auto( w jakich waunkach) pewnie byłeś w Kielcach na giełdzie ? ,w Gliwicach na spokojnie orzna zamówić n.p. firma z R. Śląskiej uszyją jak zechcesz i nadruk jeśli zechcesz ostatnio koszt kompletu to było ok 150-180zł taki już fajny .Ja zastanawiam się na ewentualnym wyszyciu nowych obszyć na fotele koszt do 250 zł za 1 szt a tkaniny jakie chcesz i mogą być łączone ze skajem oczywiście przeszycia według życzenia koszt morzna obniżyc nawet o 200 zł w całości ja pytałem o najdrorzsze wyszycie .
panoni |
Adrian_M Mazda 323F BJ DiTD Ostrowiec Świętokrzyski | 2005-02-12 21:47:57 tak w Kielcach a dokładniej to na Miedzianej Górze i nic nie było, byłem jeszczew Sandomierzu ale tam jeszcze gorzej
P.S Moze sie wybiore do Gliwic (znajomy chce samochód zhandlować) wiec go namówie
Adrian |
Adrian_M Mazda 323F BJ DiTD Ostrowiec Świętokrzyski | 2005-02-13 15:03:22 Panowie mam pytanie czy pokrowce z Omy B będą pasowały do A? |
renja Omega A Caravan Białystok | 2005-02-15 10:16:23 W poprzedniej Omie zdecydowałam się założyc pokrowce i z gotowych pasowały jedyni takie jakby "koszulki" bez rękawów. Można je dostać chyba w każdym sklepie za nieduże pieniądze w różnych żywych kolorach, ale czy warto?? Jakosc taka sobie, wygląd dyskusyjny, wygoda watpliwa. Nie ma to jak oryginalne welurki. |
Adrian_M Mazda 323F BJ DiTD Ostrowiec Świętokrzyski | 2005-02-15 22:12:29 o koszulkach to nawet nie mysle bo to dziadostwo i na dodatek nie zakrywa całego fotela. Wiec lepiej chyba miec zużyty welurek na całej jego powierzchni niz tylko częściowo |
cruonline Opel Omega B MV6 (sk ... Katowice | 2005-02-16 10:44:44 Jak masz welur w dobrym stanie to dlaczego chcesz go chować pod wieśniackim pokrowcem?
To dopiero szkoda weluru bo go nie widać. Jak Ci się za parę lat zniszczy to myśl o pokrowcach. Podobnie nie rozumiem jak ktoś zakłada kondony na komórki. W ten sposób telefon od samego początki wygląda jak ch*j w gumie i nic z niego nie masz. A tak przynajmniej cieszysz oko jakiś czas. O wygodzie nie wspomnę. To tyle, wyżaliłem się na niesprawiedliwy świat
|