Jet vs BP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Na Jet paliwo Pb 98 jest raptem 2 gosze drozsze od Pb 95 na BP

na obu tych stacjach jest ten sam dostawca czyli firma ESSPOL oi biora z tego samego miejsca to samo paliwo. Cene reguluje tylko firma. Wiec gdzie masz blizej tam tankuj

Cytat:
2005-02-13 20:56:34, Bartek1112 pisze:
na obu tych stacjach jest ten sam dostawca czyli firma ESSPOL oi biora z tego samego miejsca to samo paliwo. Cene reguluje tylko firma. Wiec gdzie masz blizej tam tankuj

Ja omijam JET-a przed Zachodnim na Prymasa Tysiąclecia.
Kiedyś mi tam nalali prawie tyle, ile miał zbiornik, a zawór odcinający miałem sprawny...
Wniosek - oszukują na litrach (przynajmniej gaz).
Pozdr. P.

hahah aja tam pracowalem. Wiec moge zdementowac to wszystko. Nic nieoszukuje mowie powanize. Sam tankowalem gaz i raz jednemu wlazo wiecej a raz mniej. Moze miales cos zepsute ale stacja nieoszukuje mowie serio. Fakt traktuja pracownikow jak smieci ale nieoszukuja klijentow

Cytat:
2005-02-13 21:09:04, Bartek1112 pisze:
(...) ale nieoszukuja klijentow

Bartek.. Chwali sie że własne miejsce pracy chwalisz... Ale po wyczynach lubelskich Jet'ów nawet żebym miał pusto w baku to u nich nie zatankuję....

a stacje NESTE? co o nich można powiedzieć?

Ja pracowalem ale juz tam nierobie. co do neste to tez jest ten sam dostawca iz tego samego miejsca bierze paliwo . Jest dwoch przewoznikow co wozi paliwo na stacje zeetang i esspol kiedys byl hoyer co wozil tylko dla shela terazju nie. Wiec bp, neste , jet maja to samo paliwo

Artykuł Auto Świat nr 6 z dnia 7.02.2005 strona 14 stwierdza, iż stacje BP sprzedają paliwa najwyższej jakości. Wynika to z badań przeprowadzonych przez Inspekcję Handlową. Polecam lekturę.

ja dzisiaj tankowalem na shell
mieli najtansze paliwo biorac pod uwage trase wloclawek-torun-wloclawek...

Cytat:
2005-02-13 21:09:04, Bartek1112 pisze:
Sam tankowalem gaz i raz jednemu wlazo wiecej a raz mniej. Moze miales cos zepsute ale stacja nieoszukuje mowie serio.

Taaaa, na innych stacjach nie było zepsute, tylko na tej się "zepsuło"....
Cóż, przypadki chodzą po ludziach...
Pozdr. P.
P.S. To już wiem, dlaczego tak często widywałem Twój samochód na tej stacji....

polecam shell gaz.Może nie jest najtańsza, ale esperal dostaje kopa.