CHIPTUNING

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, chcialbym zapytac o porade dotyczace chiptuningu silnikow diesla. Dokladnie mam do tuningowania passata 1.9 tdi 90KM 1999r. mojego papy, co sadzicie o takiej formie podwyzszenia mocy?? Wiecie gdzie moge to zrobic i za jakie pieniadze. Dzwonilem do firmy w Lodzi i powiedzili mi 1800 zl z dojazdem. Slyszalem ze jest taka firma w Lublinie, moze mi ktos podac namiary?? Co z zywotnoscia silnika, nic mu sie nie stanie??

Tylko wawa i tylko masters.
Zrobi ci program jak mocny bedziesz chciał i gwarantowany sukces i zadowolenie na twarzy !!!

a ille cos takiego kosztuje moze podacie cos wiecej info na temat czy sie to opłaca. Ja chetnie bym pokombinował ze swoim silnikiem 1.4 60KM

Jezeli mialbym TDI to tylko i wylacznie tu bym uderzal:

www.tdi-tuning.pl
www.diagtronik.pl
www.unitronic.pl

Tak jak rapcio mówi.

A ten jeden 1.4 to kolego zostaw w spokoju

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2005-02-13 22:18:39 ]

Cytat:
2005-02-13 22:13:55, uszek pisze:
a ille cos takiego kosztuje moze podacie cos wiecej info na temat czy sie to opłaca. Ja chetnie bym pokombinował ze swoim silnikiem 1.4 60KM

chiptuning nadaje sie tak naprawde tylko do turbodoładowanych silników, bo w twoim przypadku da ci to ze 2 konie i 5 Nm

a oprocz mastersa podobno dobrze robią w unitronicu i zastecu

Einar no juz nie przesadzaj , moze jakis jeszcze jeden do tych dwoch przyblakany patataj dolaczy. A tak szczerze to ciezko cokolwiek sama zmiana ukladu zrobic, zwlaszcza bez zadnej turbinki, czasami to tylko chodzi o wyrownanie pracy silnika, w sensie wiekszym zakresie momentu, czy tez jego podtrzymaniu w jakiejs tam fazie obrotow . Tu nie ma cudow, zreszta gdzie sa>?