CZY ISTNIEJE SENATOR B CARAVAN?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czekam Panowie na opinie w tym temacie. dla pierwszych dziesięciu śmiałków nagroda: mozliwość przejechania się moim nowym wozem: BMW 735i

Robert, kupiles BMK'e ??

Jes...qrw...ja...pie...

Opel Senator Caravan nie istnieje... są tylko Bestie A z przeszczepionym przodem od Senatorka...

Robert, jak podjedziesz pod dom to puść głuchacza

pozdr.

i wlasnie takiego przeszczepa dzisiaj widzialem i wyglada bejerancko

Istnieje Nie wiem czy to rzeczywiście przeszczepy, czy może były robione fabrycznie. Może jakaś specjalizowana firma niemiecka specjalizowała się w przeróbkach. Widziałem już kilka, z czego chyba z 5 w Niemczech. Ładnie wyglądają - ogromne gabloty.

No Omega Caravan do najmniejszych też nie należy. A co do Senatora to widziałem to kiedyś w gazecie, ciekawy wygląd i dosyć unikalna forma.

http://republika.pl/heva/opel/senator_caravan.jpg

panowie z tego co wiem to senator był furą flagową opla i nie występował w wersji rodzinnej(caravan).
jeżeli coś takiego jeżdzi to pewnie szczepy zrobione indywidualnie.
w końcu po co senator combi jeżeli jest to to samo co oma tylko w wersji exclusiv bez kompromisu?

Robercik nie mów że kupiłeś bavarę bo -ZDRADAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
A dresik i łysą główkę masz?

bavara bo bavara ale bardzo nam bliska bo przez chlopakow z opolskiego i slaskiego skladana
735 furka calkiem calkiem ale 750 tez dobra

ale senatorek (czyt. senatorek lub omesia)....bavarczycy powinni sie uczyc

LOB very kulturny club

-- www.wa.ski.prv.pl --

[ wiadomość edytowana przez: disel dnia 2003-01-28 23:20:19 ]

7emka to piekne auto, szybkie i wygodne. ale jak na moj gust to tylko auto... juz bez duszy jak senator. przestaje sie byc oryginalnym wsiadajac do auta ktorym jezdzi sie z powodu nazwy... ale to tylko moja opinia.

Oj Regan nie tylko Twoja...

nie płaczcie niewiasty.

735 była tylko na testach i nie zdecydowałem sie jej kupić /narazie/. w końcu to tylko 211 KM.

w kwestii formalnej to wyszperałem w sieci fotki dwóch senatorów caravan. przód senata a tył z omesi a. we wnętrzu jeden deska z senata reszta z omegi, drugi wnętrze całkowicie z senata.

jak chodzi o fotki takich przeszczepow to mlody ma duzo i obiecal je wyszukac w swoim zamieszaniu

Robert jak na razie mi ulrzyło że nie jesteś posiadaczem bavary.
czyżby był to test na reakcję LOB?

Ktos ma ochote poogladac fotki (dosyc ladne) takich Senatorkow? Wrzuce na maila.

wa.ski@wp.pl

skee@inetia.pl

**LOB** Exclusive Club of Opel Omega

[ wiadomość edytowana przez: Skee dnia 2003-01-30 08:35:08 ]

zdjęcia wysłałem

ja dziekuje za fotosy. szczegolni felgi przypadly mi do gustu