Instalacja Landi-renzo lub landi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich, jestem posiadaczem Hyundai Sonata GLS 3.0 V6 i noszę się z zamiarem założenia instalacji gazowej proszę o konstruktywne podpowiedzi, pytanie o instalację gazową: Landi-renzo lub landi, proszę o podanie szczegółów na temat tej instalacji, bądź może jest jakiś uczestnik forum, który takową instalację posiada, acha w miarę możliwości proszę o podanie orientacyjnej ceny, ile powinno to normalnie kosztowac .
Z góry dziękuję i pozdrawiam

to może dodaj dość konstruktywną wiadomość - ile chcesz zapłacic bo można zrobić kuchenke gazową za poniżej 2k pln i....górna granica pewnie z 7k.... a za jakieś 3,5-4 masz bardzo dobre rozwiązanie. I dodatkowe pytanie dlaczego tylko Landi? hmmm jest jeszcze pare firm które robi działające bez problemu instalacje i na koniec moje rada to szukaj raczej bardzo dobrego warsztatu niz bardzo dobrej instalacji bo IMHO instalacje poziomem sie wyrównały a warsztaty zawsze będa bardzo złe i bardzo dobre i morze mieedzy nimi średniaków

zajrzyj na priva, tam masz trochę wiadomości

Jeżeli chodzi o cenę to jak naj mniej, do powiedzmy 4.5 - 5 tys.
a jeżeli chodzi o landi, to dlatego, że dzwoniąc do kilku różnych serwisów wszyscy wskazywali na landi renzo omegas.
moje zapytanie do jednego z serwisów lpg brzmiało:
">Na waszej stronie widnieje jeszcze instalacji firmy Prins, czy można ją zamontować do mojego auta i jaka jest jej cena, (słyszałem że jest to jedna z naj mniej awaryjnych instalacji)."
Cytuję serwis lpg:
" owszem można zamontować instalację PRINS lecz jednak polecałbym OMEGAS z Landi renzo.
>> lepsza jest w tej chwili w niej listwa wtryskiwaczy.

Co myślicie o tej odpowiedzi??

[ wiadomość edytowana przez: se6o dnia 2005-02-17 11:11:01 ]