Obramówki do zegarów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
caesc znalazłem na Alegro cos takiego co o tym sadzicie i czy warto to kupowac moze powiecie z kad wy wzieliscie ramki do zegarów widziałem u was takie w paru autkach

co prawda mam nubirę ale nie wiem czy do espero też nie dostaniesz ramek.... spójrz tu

a wygląda to tak..

pozdro

no własnie chodzi mi o tego goscia a dokładniej jak to wyglada naprawde i czy jestes zadowolony z tycch ramek? a wiem ze ma do espero

jestem zadowolony..... bardzo fajnie to wygląda........

kupowaliśmy je klubowo u gościa z tej stronki co dalem ci link.... i wraz z przesyłką wyszło nas to 50 zł (mieliśmy 8 chętnych.....)

pozdro

ale wyszło po 50 zł za komplet tak ?

tak dokładnie....... w tym byl zawarty rownież koszt przesyłki.....

normalnie kosztują 60 zł + przesylka..... trzeba dobrze negocjować

To są moje zegary.. w klubie zamawialismy je hurtowo po 35zł. +przesyłka.. są do espero na giełdzie w gliwicach po 50zł /kpl.

[ wiadomość edytowana przez: Czarek_Rej dnia 2005-02-15 18:00:53 ]

albo mam wade wzroku albo fotek nie ma

już są

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2005-02-15 18:59:17 ]

Cytat:
2005-02-15 18:19:27, Kolber7 pisze:
albo mam wade wzroku albo fotek nie ma już są [ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2005-02-15 18:59:17 ]

idz do okulisty

a co do ramek to poszukajcie w archiwum topicu mojego autorstwa pt alternatywa dla bialych zegarow tam wszystko jest..

Cytat:
2005-02-15 21:17:26, qbaj pisze:
idz do okulisty a co do ramek to poszukajcie w archiwum topicu mojego autorstwa pt alternatywa dla bialych zegarow tam wszystko jest..

przeca napisalem że się pojawiły