| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2005-02-15 17:17:40 Jeśli działa to jak np motodoktor, to nie polecam, jeśli oczywiście Twój silnik jest jeszcze sprawny |
miklo Forumowicz V6 w autobusie Warszawa | 2005-02-15 18:06:42 Kurna. Pachnie druciarstwem pierwszego stopnia. Jeśli masz problem z uszczelką, to ją wymień. Tego typu wynalazki można wlać, jeśli konieczny jest remont i chcesz go odwlec w czasie. |
Quattro Forumowicz Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-02-15 18:51:50 to jest cos w stylu motodoctora....
wymien uszczelke... BTW: w dodatku ze slynna firma tuningowa MILOTEC to g... nie ma nic wspolnego... |
michał16v Rekord E 16V Chełm | 2005-02-15 21:41:22 simmering kosztuje ok 50zł a robocizna ????????????
|
Grzesiek Forumowicz ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2005-02-15 22:37:07 zadnych doktorków
lepiej wlac częsciej oleju i odłożyc kase na wymiane simeringu,niz lać taki wynalazek do silnika ja nie polecam |
GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2005-02-16 08:19:53 Kiedyś wlałem Hołka do oleju. Efekt pozapychane popychacze.
Próbowałem je opłukac z tego specyfiku.Niestety nie pomogło. Do wymiany!! Podaje telefon do zaprzyjaźnionego warsztatu.Warsztat tani i dobrze robią. Zadzwoń i umów się. 501035249 - Krzysiek Powołaj sie na klub i na mnie. Pozdrawiam |
Daniel_3city Astra F Gdańsk | 2005-02-16 08:53:40 Nie miałem do czynienia z tym wynalazkiem jak i przywoływanym ti moto doktorem, ale po tym jak raz miałem przebitą opone (mala dziurka, ale z napompowanego koła powietrze uciekało po jakiś 3- 5 dniach jazdy) i nie chiało mi się jechać do wulkanizatora bo to listopad był i sądziłem że lada dzień będe zminiał opony użyłem od znajomego średek typu "koło zapasaowe." czy co ś w tym stylu....ale powietrze nadal uciekało w oncu pojechałem na wulkanizacje jak facet zdją opone to tylko wyledział biały płyn a opona do mycia. Po tym zdarzeniu jestem sceptyczny do wszelkich uszczelniaczy w płynach i tewmu podobnych wynalazków. Lepiej wykosztować się i zapłacić z a wymianę (choć po sobie wiemze bywa cięzko z kasą) niż ryzykować zepsuciem silnika czy tez poprostu zwykłym marnowaniem kasy na cos co się nie sprawdza. |
Michaello84 Forumowicz Astra G Coupe Bertone Warszawa | 2005-02-16 09:34:29
Dzięki, dziś lub jutro zadzwonię Pozdrawiam |