Cudna calibra na allegro..:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=42404492

dzisiaj przegladam jak zwykle codzien nowe autka na allegro i natknalem sie na ta calibre... jesli by rzeczywiscie miala te 100 tys i w dobrym stanie....to mamy bialego kruka
gdybym mial kase

Fajna ale nigdy w życiu skórzanej tapicerki bez klimatyzacji... A poza tym to nigdy skóry jeśli nie jest wentylowana (czy jak to tam nazwać...)

ja mam skore bez klimy w MB 190 Evo1. da sie wytrzymac - nie jezdze w krotkich spodenkach....

aha... chodzilo ci chyba o perforowana...

dla mnie cudo!!!!!

Bajeczka Te 12 000 zł to nie problem, tylko skąd wziąć te 600 zł ?

.........silczniutka
.......ja chce taki silniczek do mojej Astry

nie no fajna 91 tys przez 12 lat to daje niecale 7600 rocznie - to chyba do koscila albo po bulki jezdzili nia .... ale to calkiem realne w koncu to LET ktory wiecej stoi niz jezdzi ...

ja proponuje popatrzec

wyglada poprostu extra!!!bez zadnego tuningu, glupich dodatkow etc.bajka

no fajno fajno bardzo ladne auto widac ze gosc ma gust co do wszelkich przerobek

powiedzcie mi co poza felgami, zegarami i tym ślicznym drewienkiem tam jest przerobione

Ja tam nic cudnego nie wiedze....bardzo zadbamna calibra..i to wsio....ale..silnik chetnie bym zapozyczył do mojej Astry

Cytat:
2005-02-16 16:12:59, qla pisze:
Ja tam nic cudnego nie wiedze....bardzo zadbamna calibra..i to wsio....ale..silnik chetnie bym zapozyczył do mojej Astry

wlasnie o silnik chodzi cali z zewnatrz praktycznie seria...przebieg...jesli prawdziwy to wart tej ceny..

Witam
Jednym slowem lallllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!

Ładna ale koleś napisał że do ceny auta trzeba doliczyć opłaty akcyzowo-skarbowe.

Wypicowana i droga tyle moge powiedzieć

Cytat:
2005-02-16 17:29:19, DamianSz pisze:
Ładna ale koleś napisał że do ceny auta trzeba doliczyć opłaty akcyzowo-skarbowe.

kolo musial ja wyrwac bajadera tanio... bo widzialem takie od 3000euro min.

Owszem ładna...choć bez tuningu zewnętrznego ale ładna, zadbany lakierek.....ale.....czy cali turbo przypadkiem nie miała kół na 5 śrub i licznik chyba wyskalowany do 280 a nie do 250......przebieg....nie stawiam na to że jest orginalny jak chyba wszyscy, jak przekręcać licznik to z głową. Gdyby nie te dwa zastanawiające szczególy...super autko, zadbane...skórka w środku choć z najoma z calibra group ma beżową w środku i ta osobiście mi się podoba bardziej.

Ladna jak cali, w srodku zadbana, silnik miodek ale na ch*j to tandetne drewno w sportowej lodce???????

wolalbym karbon... ale za ta cene to nie ma co narzekac

Ta to mi sie podoba jak ktoś konkretnie pochandluje to za 1500 to wyrwie
http://www.mobile.de/SIDRqO.Ryiuie6zec5dkdpr-g-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1108677330A1Iindex_cgiD1100CCar%5B-t-vctpLtt~BmPA1C101B20C181%81a-t-vCaMkMoPRSmThVb_X_Y_x_y~BSRA6D1100E19000GcalibraH20000000GCALIBRAK3%7C%FF%A5%7C%FF%A5%7C%FF%A5%7C%FF%A5%7C%FF%A5HinPublicA2A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&top=118&id=11111111145225067&