Przykul moja uwage... :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niewidze takiego watku gdzie mozna by wrzucic zdiecie auta ktore wywarlo jakies wrazenie pozytywne lu nie ale warte zobaczenia, moze ktos z was widzial juz taki wynalazek moze nie wiec go zaprezentuje

WOOOOOOOOOW hehehe funtastyczne zdjecie gdzis ostatno seru zapodal podobne mozna sie tam dolaczac ze zdjeciami

lampy super, tylko zderzak jak by był wiecej do dołu pociągnięty to naprawde by był super

To zdiecie robilem na szybkiego nastepnym razem jak to upoluje zrobie jeszcze bok i tyl tez sa niezle

a ja dzisiaj zrobilem zdjecie pewnemu geniuszowi ktory nawracal TIRem wokol przystanku...no i sie zatrzymal hehe blokujac dwie drogi oczywiscie z wyjechaniem mial problemy bo slisko hehe...no ale....

fotke wrzuce niebawem

no ja tez dzis zrobilem zdjecie megazorka
sejciento z super zajebistymi wstawkami made USA ... chromowane ramki szyb ... chromowane super fele za 5000 tys szt z obracanym srodkiem ... heheh lookdiz te boczne smigla dodaja mu predkosci

ponc ktos tym z parafi jezdzi L( mam nadzieje ze jak se cieplej zrobi pogubi ter smigla
w ogole co za baran takie cos produkuje

a to reszta z dzis

smiganie dzisiejsze

No te kołpaksy ze spinnerami były niedawno na allegro

a mam pytanie te spinery dzialaja czy to juz calkiem atrapa

sam jestem ciekaw tych spinerow..ale tak czy siak - wygladaja badziewnie bleee

a to fotka geniusza wczesniej wspomnianego

Hubiii-ten megawypaśny sej stoi codziennie pod sklepem w Stępiniu (droga na Dobroszyce). Raz nawet dałem się mu wyprzedzić na ósemce żeby zobaczyć te jego śmieszne śmigiełka na kółkach. OBLEŚNE to jest

[ wiadomość edytowana przez: -SerU- dnia 2005-02-17 16:59:38 ]

ale musiał mnieć radochę że Cię wyprzedził... heheheh

czegoż to ludzie z braku hajsu nie wymyślą...