[126]pier****y rozrusznik-problem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc
kurde mam problem z rozrusznikiem normalnie juz mnie do szału doprowadza jak jescze siedizał w samochodzie to tylko elektromagnes działał
no to go wyjąłem i podłączyłem i faktycznie tylko to działało mysle moze maokry jest to go wziołem pod suszarke ale lipa nadal chuj , podpiołem akku bezposrednio pod szczotki i tez lipa normalnie nie wiem co to za szmelc
poradzcie cos bo juz k*****cy dostaje

glupie pytanie - traktowales go z mlotka przed wyjeciem ? moze sie cos zwiesilo.

z młotka dostał i to nie raz ale puźniej przestało skutkowac własnie rozkreciłem go na czesci pierwsze no i sobie patrze

moze juz tyle go biles ze powiedzial ze odchodzi a ma dalej ksztalt rozrusznika? nie no joke pisz co i jak

ok rozebrałem go złozyłem ide sprzaqwdizc czy dzaiła heh ciekawe czy widełki dobrze załozyłem

początkowo nie działał pomyslałem źle widełki wsadziłem jescze raz rozbiórka widełki na odwrót skałdam podłaczam i zagadał
Hehe zaraz ide do boba wsadzic zobaczymy co wtedy powie mam nadzieje ze nie zrobi mi juz niespodzianki

No i kupa nie mam juz siły do tego samochodu, rece poprostu opadają

A wymieniłeś szczotki?? 99% przypadków z takimi obiawami to są zużyte szczotki.

Temat dobry więc się podpinam mój wogule nie żyje przedtem jak go traktowałem młotkiem to działał myśle szczęki więc wymieniłem i zakładam i kapa dodam jeszcze że przy załanczaniu robi sie zwarcie !! co to może być??

sprawdź kabel idącu od akku do rozrusznika a raczej samą koncówke przy rozruszniku nie sie wydaje ze ona powodowała zwarcie u mnie było to samo