Książka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam poszukuję elektronicznej książki o Espero, jeżeli ktoś wie gdzie taką książkę można znaleśc niech da znać, z góry dzięki

Ja mam książkę ściągniętą z www.espero.one.pl ale ta strona już nie funkcjonuje. Nie wiem czy masz stałe łącze jeżeli tak to napisz mi maila, tyle, że twoja skrzynka musi zmieścić 70 MB. Jeżeli się zmieści to spakuje w Rara i wyśle Ci ją na mail.
Ja poszukuję książki jeżeli ktoś ma zeskanowaną- Morawskiego!!!

Jesli nie sprawi Ci to problemu to ja tez poprosze mzwierzchowski@computerland.pl pojemnoscia skrzynki sie nie martw.

Pozdrawiam

Ja tez bym prosil o te ksiazke rafal-33@oka.pl z gory dzieki

Witam !
Jeśli również ja mogę prosić o tę książkę, to podaję maila: s_hebel@o2.pl .
Z góry dziekuję
S.

Tu macie całą paczkę (65MB):

Książka+KatalogCzęści+ProgramDiagnostyczny+InneJakieśTam

Kupiłem to jakiś czas temu i wydrukowałem sobie... leży u znajomego na ftp... Sciągajcie póki jest bo to nie odemnie zależy... Jakby ktoś miał coś takiego do Nubiry (KatalogCzęści+Książka) niech mi zapoda link na maila: dextran@o2.pl

[ wiadomość edytowana przez: dextran dnia 2005-02-24 22:47:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: dextran dnia 2005-02-24 22:52:16 ]

Ściągnąłem. Nawet gładko poszło. Serdeczne dzięki - jest co czytać.
Pozdr.
S.

Hmm nie moge sciagnac

ed2k://|file|eBooks.PL.Ksiazka.Serwisowa.Daewoo.Espero.Tom.1.www.osiolek.com.pdf|18848635|CF7AAB7D4659F6E9FAE7012C11294CFE|/

ed2k://|file|eBooks.PL.Ksiazka.Serwisowa.Daewoo.Espero.Tom.2.www.osiolek.com.pdf|19529977|8220C932E917D4D46602A2D79A2187BC|/

jak ktos ma eMule to może sobie ściągnąć tyle że nie wiem jak ona wyglada bo jestem w trakcie zdzierania

Był drobny problem z ftp - już działa - ściągajci epóki i jest i dziekujci eBogu za za darmo - ja zabulilem za to 40 zeta (jednemu z klubowiczow nawiasem mowiac )

Odświeżam stary temat wałkowany juz wielokrotnie , ale żadne linki mi nie działaja 9szukałem w wyszukiwarce i nic nie działa).
Czy ma ktos książke sewrisowa w wordzie?
Jak i gdzie mozna byłoby cos takiego zdobyc.
Znalazłem watek o zmianie z pdf-u na worda , ale linki tez nie działają.

Przekonwertować na worda lekko się nie da. "Uprzejmy" kolega założył hasło na pdf-a.

Hasla na pdf'ie juz dawno nie ma, przynajmniej w ostetniej edycji.

Inny uprzejmy kolega haslo zdjal

Cytat:
2005-06-28 16:57:52, QLogic pisze:
Inny uprzejmy kolega haslo zdjal

Kiedyś chyba Ty wystawiłeś mi ponoć KS bez hasła, ale ona hasło miała (gwoli ścisłości książkę z hasłem to ja już mam).

Nie wiem, nie pamietam. Ja ksiazke mam z haslem, ale pewien Klubowicz pisal mi, ze jak cos potrzeba zrobic to on hasla na ksiazce juz nie ma.
A ksiazka z serwera faktycznie to haslo caly czas posiada

Dobra, dla tych co boleja nad haslem zalozonym na ksiazke:

PDF Password Remover + rejestrator.

Program w 2 sekundy zdjemuje haslo pozwalajac na kopiowanie i wydzielanie zawartosci pliku.