MotoNews.pl

[Polonez] [nadwozie] zdejmowanie nosków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Otwieram nowy temat, bo nie znalazłem nic na forum:
Czy w PN Caro można zdjąć noski (z tyłu i z przodu) bez specjalnej ingerencji w mocowanie innych elementów?

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-03-16 21:08:01 ]
[ powód edycji: Zmieniałem tytuł ]

zderzaki musisz ściągnąć a z przodu to jest półka na której są lampy-trochę wiecej zabawy

Z tyłu nie ma problemu - poza tym że trzeba zderzak zdjąć, możesz nawet jeździć bez niego,
ale z przodu trzeba rozmontować dodatkowo atrapę, lampy z kierunkowskazami - praktycznie cały przód

wymieniałem przedni "nosek" w sobote ostatnią zabawa jest przednia.... jest 10 szt śrub/nakrętek do odkręcenia wszytkie pod klucz 10 z czego 4 od spodu {( spod zderzaka, którego wcale nie trzeba zdejmować ani nawt luzować) ale pobawić się trzeba z 2 } rerszta jest od góry. lampy trzeba zdjać, 2 nakrętki są od spodu pasa i znimi jest deko zabawy ale jeśli dysponujesz 10 na grzechotce to jest to do wykonania.reszta w miare spoko Na pewno kilka sie urwie..... no i na koniec regulacja swiateł.... Na wymianę i regulacje straciłem 6 godz przy założeniu , że nie pasowały nakrętki wspawane do przykręcenia świateł miały jakiś dziwny skok gwintu i musiałem je pozrywać