Pomoc przy zakupie toyoty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chciałem się poradzić. mam zamiar kupić toyotę carinę e diesel. 2,0 . 1994 r jaki to samochód? na co mam uważać przy zakupie? co dokładniej sprawdzić?

tutaj cos znajdziesz
i tutaj cos znajdziesz
tutaj tez cos znajdziesz
Pozdrawiam

Koniecznie pojedz na stacje diagnostyczna, niech sprawdza wszystkie podzespoly, czy jest po wypadku i czy ogolnie jest warta swojej ceny. Diesel Toyotki jest bardzo trwaly i oszczedny. Zobacz czy nie masz zadnych oznakow rdzy (progi, ranty drzwi, blotniki ,nadkola). Zobacz czy spasowanie balch jest dobre tzn. czy nie ma jakis wiekszych szpar np. miedzy drzwiamy a reszta budy(spojrz tez czy lakier wszedzie ma ten sam odcien), wartalo by sie dowiedziec czy silniczk bierze olej, choc w silnikach o duzych przebiegach to normalka. Upewnij sie, ze nie miales cofanego licznika, mozesz popatrzyc na srubu od ubudowy licznika czy byly ruszane, warto tez spojrzec na kierownice, pedaly i fotel kierowcy (czy wykazuja duze zuzycie), w carinach bez weluru po 200 tys km ,powinien byc juz przetarty fotel, o ile ktos nie mial pokrowcow. To narazie tyle co sobie przypomnialem ,Pozdro

OOO Witam w klubie rsuhy Pozdro

Cytat:
OOO Witam w klubie rsuhy Pozdro

dziękuje dziękuje WITAM WITAM

Tu jest bardzo pozyteczny poradnik co do kupna Cariny E 1.6, jest tam sporo ciekawych informacji na co zwrocic uwage Zakup cariny e 1.6 ,
a tu jest jeszcze cos o Carinie wedlug Auto Swiata Auto Swiat Pozdrawiam