Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() tjmdm Peugeot 307 SW Olsztyn | 2005-02-21 22:50:19 Co do konserwacji to jasna sprawa, że warto to zrobić...jeśli już gdzieś pojawiają się małe ogniska korozji to warto dobrze to oczyścić przed samą konserwacją ![]() Co do bąbelka to napewno nie będzie lepiej...jedynie może być gorzej...warto byłoby to skonsultować z dobrym lakiernikiem...kiedy kupowałem swoje autko przeszło rok temu miałem na klapie przy plastiku nad tablicą małe ognisko rdzy...po roku czasu jest tak parę małych bąbelków i na wiosnę czas się za to wziąć...o plastikach na nadkola nic nie napiszę bo nie mam wiedzy... ![]() ![]() |
![]() essi1 Eskort MkIII turnier warszawa | 2005-02-25 13:52:28 co do konserwacji to nawet zachęcam jeśli zamiezasz nim trochę pojeżdzić
ale proponuje wybrać dobry warsztat i licz się z tym ze pożegnasz essiego na jakieś dwa trzy dni co do kosztów to wachają się różnie od 350 do 1000 zależy gdzie i czym bedzie to robione a zakola jak najbardziej szczególnie w taką pogode jak jest teraz |
![]() -Rocky- Sympatyk FEFK Essi MK6 1.8 16V Księstwo -Wrocławskie- | 2005-02-25 17:21:51 Witam!
No wiec tak, jeśli masz już rdze na nadkolu, to doraźna pomoc nic tu nie da, może uda Ci się pojeździć pół roku, rok, ale rudy znów dosięgnie tego miejsca. Wstaw od razu reperaturkę. Będziesz pewny, że nic się już tam nie będzie dziać. Jeśli chodzi o progi to trzeba je niestety wycinać. Miałem robiony jeden próg, rdza i dziurki były zamaskowane spojlerem progowym i w momencie kupna nic nie było widać. ![]() ![]() |