Emblemat tylnej klapy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
Mam do was ogromną prośbę, czy przypadkiem ktoś nie posiada zbędnego znaczka na tylna klapę sedana Cariny E? Moze ktos wie gdzie mógłbym takowy pozyskać ?
Może to drobiazg, ale strasznie mnie to drażni...podobnie jak spora ilość zdartego razem ze znaczkiem lakieru przez jakiegos przygłupa...
Będę wdzięczny za wszelką pomoc! Pozdrawiam!

poszukaj na allego tam kiedyś były

Jedyny jaki był na allegro - kupiłem, ale go nie otrzymałem, koleś co sprzedawał ściemnił, że poczta zawiniła...

w aso nie mają??
ciekawe tez jaka cena

Witam.Proszę te są z Allegro.
klik
klik
Pozdrawiam.

Nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale chyba szukasz emblematu CARINA E, a nie znaczka Toyoty.

Tu ponizej jest link choc nie wiem, czy to faktycznie to czego szukasz:
EMBLEMAT

poszukaj
814399EMBL

Dzięki wielkie za odzew!
Niestety, wszystkie te znaczki juz wcześniej sprawdziłem i niestety nie pasują... mój miał wymiary 60 x 85 mm (zdaje mi się, że typowy).

Witam.
Jeszcze jednym rozwiązaniem dla Ciebie może być udanie się do zakładu blacharskiego Toyoty.Znaczków i emblematów mają tam ilości nieprzebrane.
Pozdrawiam.

albo jakis złom/szrot

Albo jakas ulica/parking Nie, no oczywiscie zartuje

Cytat:
Albo jakas ulica/parking Nie, no oczywiscie zartuje

no se mysle że żartujesz

CzapCap Gdzie PARKUJESZ???

Pozdro.

Wywal jeszcze drugi znaczek, zaszpachluj dziury klapa do pomalowania i same zalety:
-brak obecnego zarysowania
-nic Ci znów nie ukradną
-ładnie wygląda.

Ja znaczków nie mam
Pozdrawiam

Parkuje pod chmurka , i niestety jakis debil juz mi ukradl znaczek z maski Pozdro

A szukałes wśród podróbek w motoryzacyjnych? Wczoraj akurat byłem w takim małym sklepiku a tam m.in.: "sombrero" toyoty za 17,50, napis "toyota" za 14zł....

W zasadzie to też o tym myślałem (szpachlowanie otworów) bo bez malowania to się nie obejdzie... Jak nie znajdę do wiosny, to skorzystam z twojej rady Misiek, przy okazji - masz w Szczecinie jakiegoś porządnego (i taniego) lakiernika?

Racja, podróbki...tylko nie mam pojecia gdzie taki towar mozna dostać w tej Warszawie, spróbuję poszukać , dzięki!

Spróbuj zadzwonić i zapytać do www.sosulski.pl. Tam mają różne znaczki i emblematy

Cytat:
2005-02-24 09:39:48, mario75 pisze:
W zasadzie to też o tym myślałem (szpachlowanie otworów) bo bez malowania to się nie obejdzie... Jak nie znajdę do wiosny, to skorzystam z twojej rady Misiek, przy okazji - masz w Szczecinie jakiegoś porządnego (i taniego) lakiernika?

Mam 2 tanich ... Jeden jak sie postara to robi super, ale zazwyczaj wiadać jakieś nidociągnięcia (w rogach albo pod lampami). Drugi nie wiem - znam właściciela a lakiernik który mi robił juz tam nie pracuje.
Sprawdzony mam tez zakład z autoryzacją Skody ... to jest dopiero maniana ... co jak co ale sam bym w garażu lepiej zrobił. Serio!

W każdym razie nie mam takiego kogoś kogo mógłbym z czystym sumieniem polecić. Niestety...
Jeśli będziesz chciał mogę się popytać trochę... A Ty nie jesteś z Warszawy?

Pozdrawiam

Odradzam podrobki, juz raz kupilem sobie logo Toyoty na maske za 15zl w sklepie motoryzacyjnym, jego obrobce brakowalo duzo do idealu, byl pokryty jakas srebrzanka, ktora po przetarciu paznokciem poprostu odchodzila, na koniec znaczek polamal mi sie w rekach jak troche mocniej go scisnalem i ciagle jezdze bez loga na masce .Moze sa jakies leprze podrobki Pozdro