Magnetyzer

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy magnetyzer na przewodzie paliwa cosik naprawde daje, tak ostatnio dumam nad tym.

Wg. pomiarów na hamowni.... nic nie dają.... ale podobno użytkownicy są zadowoleni.... moim zdaniem ma to tylko znaczenie psychologiczne.... auto-sugestia....

Co do wysokości spalania.... hmmm niech pomyślę skoro piszą że zmniejsza do powiedzmy 10 % ... to znaczy ze również jest możliwe 0 % .....

Ja w to nie wierzę!!!!! Chociaż sam nie testowałem... a i z fizycznegho punktu widzenia do bujda na resorach....

Maciek - poszukaj w archiwum - duzo juz dyskutowalismy w tym temacie

Dobre "coś" dają ale małe i odczuwalne ilości w porównaniu do ceny.
Badano na hamowni kilak latóf temu przepływ i jakosć spalania benzinów.........

Niby tam cos daja.Silnik jest elastyczniejszy i mniej pali ale czy ja wiem.Moj kolega mial oddczuwa roznice ale to UNO 1,0 wiesz trzeba troszku przejachac zeby one zaczely dzialac tak slyszalem

Ziele masz rację. Trzeba wyregulowac mieszankę po iluś tam kilometrach jak "namagnetyzują się" elementy wtryskujące czy jakoś tam. Ale to tylko przy gażniku... chyba... Kiedyś miałem taką instrukcję takowej regulacji... w weekend poszperam jak będę w domciu i nie zapomnę

na pewno maska sie ciezko podnisi... - to juz cos...

no i jak ktos pisal w poprzenim watku - nacisk na przenia os zwlaszcza teraz sie przyda...