| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MCQUEEN terminator Fiat 127 Łódź | 2005-02-23 11:49:43 Fiat 128 model 1300CL (Comfort Lusso), 2-drzwiowy sedan, produkcja - grudzień 1976, przebieg 186tys. km, moc 60KM, poj. skok. 1290cm3, instalacja LPG Lovato (od kwietnia 2003).
Auto ma książeczke, gdzie wpisane są wszystkie naprawy (książka prowadzona od czerwca 1989). Stan techniczny: Karoseria: generalnie do remontu, ale polegającego na wzmocnieniu elementów niewidocznych (fragmenty podłogi). Z zewnątrz kilka ognisk korozji, ale są to raczej sprawy drobne i do wyleczenia bez wymiany blach. Zawieszenie: wahacze z przodu, końcówki drążków kierowniczych (wewnętrzne i zewn.) były niedawno wymienione. Amortyzatory i sprężyny z przodu raczej są do wymiany. Tył w zasadzie bez zarzutów. Koła: Felgi stalowe Michelin 4,5x13cala (nie kołpaki) od Ritmo. Opony przód Vivo, tył Tersus 155/80 w stanie dostatecznym. Hamulce: tarcze wymienione, bębny mają niewielki próg, klocki i szczęki wymieniane 3000km temu (Fomar-Rolunds komplet). Auto generalnie hamuje dobrze. Elektryka: wszystko działa. Silnik: przebieg j/w. Oleju nie bierze. Jedynie może troche ubywać przez uszczelki (ale jest to raczej pocenie nie wycieki). Miał robiony remont po 120tys. (tulejowanie, deowalizacja tłoków, nowe pierścienie i panewki główne, głowica po regeneracji). Kopułka, palec i styki w aparacie zapłonowym oraz oba paski mają 6000km. Skrzynia i sprzęgło: generalnie w porządku. Sprzęgło ma krótki skok "brania" więc pewnie docisk i/lub tarcza może być niedługo do wymiany. Wnętrze: fotele i kanapa mają nową tapicerkę, reszta jest oryginalna. Tylne boczne szyby są uchylne, tylna ogrzewana (działa). |
MCQUEEN terminator Fiat 127 Łódź | 2005-02-23 11:50:55 Cena jest atrakcyjna, to jest to auto:
![]() |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-02-23 13:09:41 Chciałeś powiedzieć "TAKIE", a nie "TO"...Twoje jest ładniejsze znacznie
PZDR |
MCQUEEN terminator Fiat 127 Łódź | 2005-02-23 14:30:57 Dziękuję, w sumie mój 4 drzwiowy też jest do wzięcia, foto w profilu 1 i 2. |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-02-23 14:38:33 Aaaaaa!!!!! porypało mi sie!!!!
myślałem ze to jest ogłoszenie do Twojego....i zupełnie zapomniałem,że masz 4 drzwiowego...... I tak ten Twój jest ładniejszy od tego kremowego ![]() |