Olkusz winter drift challenge 27.02.05

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto chetny na spot w niedziele 27.02.05, zima jak sie patrzy wiec mozna cos pokombinowac.

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2005-02-24 08:46:59 ]

mnie raczej nie bedzie,auto uszkodzone a do tego niedziele na uczelni spedzam

są jakieś konkretne pomysły na przygotowanie trasy ?? bo śniegu nie ubywa , a po moich śladach maluchem nikt nie pojedzie , poza tym odcinek który troszke rozjeździliśmy , w 2 lub 3 miejscach jest nieprzejezdny , znaczy co przejazd ktoś się zakopywał , a na pozostałym odcinku można jechać z puszczoną kierownicą ...
Jak są konkretne pomysły to chętnie wpadne podriftować .Chętnie pomoge też w przygotowaniu trasy , jeśli będzie do tego sprzęt
a no i oczywiście jeśli mój kant będzie do niedzieli zrobiony po brodzeniu w śniegu urwałem mocowanie baku

Ja dosc powaznego kaca bede mial w niedziele, ale chetnie pojade, wiec mnie mozecie liczyc.

Trase mozna by bylo zrobic tam gdzie szalelismy na koniec, tyle ze trzeba pilnowac zeby jakies cywilne auta przypadkiem sie tam nie pojawily

Ja tez pewnie sie pojawie, jak drift to trzeba sobie posmigac po jakims
luku wiec trasa nie musi byc zbyt ambitna

chyba miało być winter a nie witer w tytule!!

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Ja chetnie wpadne , Weah , Pulpit Młody i Bombel chyba też będą

Cytat:
chyba miało być winter a nie witer w tytule!!

Mimo moich naszczerszych checi w znalezieniu wczoraj odpowiedniego miejsca do drifru niestety mi sie nie udalo, bylem na placu i jezdzic sie nie da snig jest mokry, twardy i ciezki nawet sie juz wjechac nie da. W miejscu gdzie jezdziliscie w zeszla niedziele sa kaluze i dziury w ubitym sniegu ktory jest teraz lodem. Bylem tez na pozarowce tam to jest w ogole lipa snieg po kolana i w ogole nie jezdzone. Ale jest jeszcze jedno miejsce gdzie jest pare ladnych lukow jednak tez moze byc nawiezchnia nie do przejscia. Dzisiaj powinienem to sprawdzic.

Podsumowujac warunki atmosferyczne nie pozwalaja na jakiekolwiek zawody czy zabawe samochodami na nieprzygotowanym torze/placu jednak zawsze mozna sie spodkac i pogadac.

Tak to wyglada teraz powiedzcie kto przyjedzie.

taka moja koncepcja , żeby jakimś ciężkim sprzętem przejechać po placu wg trasy z poprzednich kręciołków , jakimś traktorem , pługiem , sprzętem budowlanym , tam obok , za ogrodzeniem mają różne takie maszynki , w niedziele pan dużą ładowarka nam uciekł zanim zdążyliśmy zagadać , ale może na miejscu ktoś ma jakies dojścia , jak by takim sprzętem ze 2 razy przejechał po wyznaczonej trasie , to reszte się rozjeździ i najwyżej łopatą poprawi . może za flaszke ktos to zrobi , dorzucam się do tej flaszki

I to jest bardzo dobry pomysl tylko wlasnie czy bedzie jezdzic jakas ełka.

No chlopaki z Okolic postarajcie sie jakos ...........moze wieksza skladka czy cos albo wiecej ludzi do pomocy i sie jakos to zorganizuje

Widzieliscie jak bylo w wieliczce kilka przejazdow i golo bylo wiec moze kilka probnych przejazdow

Jak cos to ja sie pisze na wszystko

pozdrawiam

i ja sie pojawie,
tym razem znów w roli prawofotelowego,ale za to jakim wozem

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2005-02-24 20:53:19, mar125 pisze:
i ja sie pojawie, tym razem znów w roli prawofotelowego,ale za to jakim wozem

pewnie znowu fwd

A mnie nie bedzie bo przyjezdza tez bede mial kaca i poza tym musze sie zajac kims przez weekend

Ja też sie moge dożucić do tej flaszki , byle cos pojeżdzic w niedziele , myślcie cos panowie

)
Cytat:
2005-02-24 21:35:27, misieq pisze:
pewnie znowu fwd A mnie nie bedzie bo przyjezdza tez bede mial kaca i poza tym musze sie zajac kims przez weekend

ten ostatni raz z fwd to był wypadek przy pracy!!
teraz przyjade autem napedzanym na tą słuszną oś

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Pośmigałbym sobie z Wami , ale niestety dopadła mnie poważna awaria Pompa wody umarła
A takiego miałem smaka na drifta.......
Mar , myślę że się w końcu spotkamy i wyrównamy rachunki...
Dobrej zabawy chłopaki , zróbcie dużo zdjęć i filmów !!!!!
Pozdro. Piotrek.

to jak??
byliśmy dziś na placyku i warunki do jazdy są...średnie,
co prawda auto Bladego dawało dzielnie rade(po za jednym zakopaniem sie na max) tyle że miało łańcuchy na kołach.nie stwierdziliśmy żadnych ;udzi dookoła ze sprzętem mogącym nam odśnieżyć plac.
i co robimy??

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Ja dzisiaj rowniez tam bylem i probowalem zalatwic jakis ciezki sprzet do odsniezenia ale nistety nikogo nie bylo a warunki na malucha sa poprostu tragiczne. Czekam na wasza decyzje bo jak bedzie wiecej niz 5 samochodow to i tak bedzie fajnie