[ot]Patrzcie ile polskich autek na ulicy bylo kiedys

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-02-23 18:27:12 ]

Wtedy Życie było Piekne

Ehhh.... fajnie
I same RWD

ale zato ile trababanow stoji na torach ludziska smigali komunikacja miejska taniej ....

Ogólnie wtedy co drugi miał bobka klasyka i był fiat&furious ale tak poza tym to: KOMUNA GO FUCK YOURSELF AND NEVER COME BACK

i pewnie ten facet co drogą idzie pomyka z kanistrem i kartkami w kieszeni

chyba aż tak stara ta fotka nie jest bo tam widze FL stoi, na mój gust to już lata 80 bo już tramwaj nowszego typu teżstoi

2rotor z twoim zdaniem co do komuny to bym polemizował.

KOMUNO WRÓĆ !!!!!!!!

Cytat:
2005-02-23 19:47:25, 2Rotor pisze:
Ogólnie wtedy co drugi miał bobka klasyka i był fiat&furious ale tak poza tym to: KOMUNA GO FUCK YOURSELF AND NEVER COME BACK

Popieram!! tamte auta niech wrócą tylko

i byla leprza kontrola nad prostytucja szybko dochodzila milicja jak jakas panna klijenta obrobila bueheheheeh

heh fajne furki,ale ludzie z buta ida bo awaria tramwajowaznam ten bol..

Już lubię autora strony, z której jest to zdjęcie

KLIKNIJCIE KONIECZNIE

Kiedyś to były czasy......

Cytat:
2005-02-23 20:27:11, ZoLt4R pisze:
KOMUNO WRÓĆ !!!!!!!!

za granicę
A czasy w istocie urokliwe (jeśli chodzi o fury) - jak czasem oglądam stare seriale to masakra...żeby móc się cofnąć w czasie, kupić ze dwie fabrycznie nowe fury (albo same budy, bo podobno istniała taka możłiwość) i wrócić z nimi do współczesności

Cytat:
2005-02-24 00:34:12, widynek pisze:
żeby móc się cofnąć w czasie, kupić ze dwie fabrycznie nowe fury (albo same budy, bo podobno istniała taka możłiwość) i wrócić z nimi do współczesności

ojjjj byłoby pięknie....

no ja niewiem czy było by tak pieknie jak by tylko kanty i malce jezdziły w koncu to wszystko było czyms normalnym, ale przyznam ze na własnie oczy tylu polskich samochodów na ulicy nie widziałem :p

Cytat:
za granicę
A czasy w istocie urokliwe (jeśli chodzi o fury) - jak czasem oglądam stare seriale to masakra...żeby móc się cofnąć w czasie, kupić ze dwie fabrycznie nowe fury (albo same budy, bo podobno istniała taka możłiwość) i wrócić z nimi do współczesności

Widynek, albo cofnąć się w czasie ze ślicznie odrestaurownym 128 sl i byłboś bogiem w całym kraju

ee tam jesion zaraz by cie SB aresztowalo z polecenia KC za taka fure bo stanowilbys zagrozenie dla image-u endrju jaroszewicza, psa na baby no.1 w PRL-u {ktorego tradycje "rwania na coupe"dzielnie podtrzymuje macqueen } albo by ci wzieli fure i rozwalili w serialu "07 zglos sie" jezdzilo tam takie zielone coupe jak moje w jednym z pierwszych odcinkow i kaskadersko je rozwalali

Cytat:
2005-02-24 09:54:08, Bart128 pisze:
ee tam jesion zaraz by cie SB aresztowalo z polecenia KC za taka fure bo stanowilbys zagrozenie dla image-u endrju jaroszewicza, psa na baby no.1 w PRL-u {ktorego tradycje "rwania na coupe"dzielnie podtrzymuje macqueen } albo by ci wzieli fure i rozwalili w serialu "07 zglos sie" jezdzilo tam takie zielone coupe jak moje w jednym z pierwszych odcinkow i kaskadersko je rozwalali

Dobrze mówi
A cofnąć wolałbym się z Dino Barta - myślę, że wtedy naprawdę nikt by nie podskoczył