Filtr kabinowy (przeciwpyłkowy) w corolli 96 r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś orientuje się gdzie jest umieszczony filtr kabinowy w corolli z 96 r. i czy trudno go wymienić. Cholernie parują mi szyby

W Carinie ten filtr jest na prawo od pedalow, moze w Corolce jest tak samo.

He
Powiedzcie czy wszystkie Cari mają filtr pyłkowy boi nie wiem czy moja ma
I zawsze mi się wydawało że tylko auta z klimą mają ale się nigdy w temat nie zagłębiałem klient chciał to mu zmieniałem ale zawsze auto z klimą.
Pozdro.

Cytat:
2005-02-23 21:37:46, Kafi pisze:
He Powiedzcie czy wszystkie Cari mają filtr pyłkowy boi nie wiem czy moja ma I zawsze mi się wydawało że tylko auta z klimą mają ale się nigdy w temat nie zagłębiałem klient chciał to mu zmieniałem ale zawsze auto z klimą. Pozdro.

W mojej Cari akurat nie ma filtra pylkowego, ale w tych ktore go maja, znajduje sie we wspomnianym wczesniej miejscu

Poszukam jutro i jak go znajdę to go przetrzepię

HI HI
Miejsce było ale po filtrze ani śladu!
Kupiłem założyłem i jest a do tego szyby jak by mniej parują!
Koszt japoński 50hurt 84detal
Klimy nie ma a filtr jest!
Dziwne ale praktyczne!

Pozdro.

Cytat:
2005-02-24 18:16:37, Kafi pisze:
HI HI Miejsce było ale po filtrze ani śladu! Kupiłem założyłem i jest a do tego szyby jak by mniej parują! Koszt japoński 50hurt 84detal Klimy nie ma a filtr jest! Dziwne ale praktyczne! Pozdro.

Co raz wiecej dziwnych rzeczy odkrywasz w swojej Cari

Wiesz z Toyką jest jak z kobietą poznajesz powoli i z każdym dniem coraz bardziej Ci się podoba i imponuje!
Pozdro.

Kafi ty serio masz jakąś specjalna toyke

He teraz to już sam nie wiem?!?!?!
A co takiego specjalnego???

już przerabialismy to w jakimś wątku twoje wyposarzenie i wogóle

Cytat:
2005-02-24 19:41:20, Kafi pisze:
He teraz to już sam nie wiem?!?!?! A co takiego specjalnego???

Chyba nie spejalnego tylko dziwnego ,Fajne jest to szwedzkie wyposazenie

Fajne nie fajne ale brakuje mi do pełnego szczęścia:
-reg. świateł (niedługo będzie)
-Klima (nie stać mnie póki co )
-Halogeny (szukam)

no i zostały dwie zaślepki tą pod lewarkie jestem w stanie przeżyć ale ta obok kolumny kierowniczej to mnie razi!!

Kurcze, ja gdzie nie spojze w tym moim samochodzie to zaslepki widze, el szyby przod/tyl, jakies 3 zaslepki kolo recznego, zaslepki na lewo i prawo od kierownicy i jeszcze jakas jedna kolo regulacji wentylatora. Ale przynajmniej mniej jest do zepsucia