Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Weider SYMPATYCZNY GOŚĆ samara sosnowiec | 2005-02-23 21:19:50 moze cewka?? |
![]() kubik_44 Była Samara ... co t ... Skierniewice | 2005-02-23 21:28:22 Skoro pompa jest sprawna, a nie wychodzi z niej paliwo spróbuj poszukać usterki przed pompą. Może, masz zapchany filtr paliwa lub przewód. |
![]() janisz ŁADZIARZ 2107 1.5 , 2101 '75 ... Warszawa | 2005-02-23 22:50:32 A pompujesz na właczonym zapłonie? ![]() Jak masz gaz to trzeba bo inaczej zawory sie zamykają. A pewnie powodem nieodpalania jest cofanie się benzyny do baku. |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-02-24 18:26:51 Magic to ze wymieniles membranki w pompie to nie znaczy, ze pompa dziala - ja zmienilem membranki i popychacz, a po tygodniu i tak musialem wymienic cala pompe. To nie majatek, wiec radze wymienic calosc - bedziesz mial gwarant, ze pompa jest OK, a poza tym posluzy Ci na dluzej niz taka regenerowana. Poza tym zmien przewody paliwa i filterek - to tez wazne. Jesli nie bedzie dzialac to bedziemy szukac dalej ![]() |
![]() sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2005-02-24 21:21:59 Witam
Qrcze, co za pokretna logika, skoro pompa niepompuje to jest NIESPRAWNA ![]() ![]() a tak całkiem serio, to po wymienia membran, pompka może być źle złożona to raz, dwa, to czy zaworki zwrotne sa sprawne?, a trzy nawet najlepsza pompka zamocowana do silnika bez ustawienia skoku popychacza nie będzie działać!!!, polecam przejrzeć instrukcję. Poza tym pompka ręczna w ładzie przy pewnym położeniu wału silnika nie będzie pompowac, wtedy kiedy popychacz pompy jest maksymalnie wysuniety, więc przeba obrócic trochę silnikiem by zaczęła pompować |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-02-24 21:33:04 Szeryf, a ja gwarantuje, ze sprawna pompa moze nie pompowac.
-kiedy nie zalozymy popychacza albo jest on za krotki -kiedy nie podlaczymy przewodu -i kiedy brak paliwa ![]() ![]() ![]() a cofanie sie benzyny, to wina zaworkow pompki. |
![]() sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2005-02-24 21:40:16 Wiem, ale jak można twierdzić z całą pewnoscia że jest sprawna, mimo iż nie podaje paliwa? ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-02-24 23:13:59
optymista trza byc. a wlasnie - aparat to sprawny jest??? |