Przyjemności.... :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a tak z ciekawości spytam - jak lubicie spędzać wolny czas, co wtedy robicie, napiszcie - a pierwsza do odpowiedzi poprosze Storm

Chyba Cie rozczaruje bo ja wolny czas spedzam z Wami to jedna z moich najwiekszych przyjemnosci ... o innych nie bede pisala, niech sie najpierw inni wypowiedza

nikt nie chce napisac to ja cosik popisze

po pierwsze spedzam czas ze Speedem i jest to dla mnie najlepsza rzecz na swiecie jesli nie, to siedze na kompie czyli m.in. na forum albo w cos gram albo ogladam jakies filmy. bardzo lubie tez czytac ksiazki no i miedzyczasie oczywiscie jem, co tez bardzo lubie

no to tyle starczy, jak cos to jeszcze popisze bo by mi troche zajelo opisywanie wszystkiego co robie

z uwagi na dystans ktory dzieli nas z Kasia najbardziej lubie siedziec przy kompie GG & forum...

a potem - czytac!!!!

a potem - pomagac ojcu w warsztacie

Lubie sobie pospac posiedziec przykompie;GG ,forum,wiadomosci itp oczywiscie to wszystko przy dobrej muzyce Dobra muza to podstawa relaksu Pozdro

No to i ja cosik naskrobie.
czasu wolneo u mnie tyle ze nawet kawy czasami nie zdaze wypic.
ale jezeli juz go mam to tylko i wylacznie dla mojej coreczki.
zabawa, spacery, odwiedziny rodzinki.
muza, gg, forum to wszyscy wiecie gdzie z tego korzystam

to może też ja coś od się zapodam

moją największą przjemnościa jest Speedzia i dopiero za nia nielegale, tuning, TV, komp, ksiązki siatkówka to tak z tych wazniejszych jest jeszcze kilka drobniejszych

Garaż: od konserwacji powierzchni płaskich po remonty generalne (aktualnie dwa motocykle na tapecie i jeden projekt do zrealizowania), komp w godzinach późno wieczornych i nocnych (programowanie, albo zwyczajne patrzenie w ekran jak sroka w gnat), marnowanie czasu (w końcu lenistwo motorem postępu), degustacje czerwonych tanich win (tylko w odpowieniej atmosferze, czyt. park przy -20 stopniach C ) chociaż to ostatnie coraz rzadziej (wątroba już nie ta).

hmmm ja sie lubie onan... tfu to nie to forum

Dobra biorac pod uwage ze mam teraz strasznie duzo wolnego czasu to dla przyjemnosci bym cos porobil ale nie mam co... Autko czeka na blacharza magika wiec nei ma sie czym zajmowac... Bardzo lubie sie spotykac z pewna osoba. A nawet bardziej niz bardzo i to jest jak dla mnie w tej chwili chyba najwieksza przyjemnosc . Dla relaksu i przyjemnosci jezdze samochodem tam gdzie mnie oczy poniosa.... uwielbiam siedziec z wami na forum i pisac o pierdolach mniej lub bardziej waznych . No i oczywiscie filmy.. Jestem zapalonym filmofilem i jak mam tylko mozliwosc obejrzenia jakiegos filmu to rzucam prawie wszystko i ogladam .

Wiec skoro juz sie co poniektorzy wypowiedzieli to i ja dokoncze ..

Wiec moje przyjemnosci to:
- Q - bez wzgledu na to czy to komp , tel czy real.. oczywiscie to ostatnie najprzyjemniejsze
- pisanie na forum a co za tym idzie z Wami
- muzyka - zawsze i wszędzie
- czekolada mleczna
- w lecie lody - zwlaszcza waniliowe-czekoladowe
- ogladanie burzy jak i samego deszczu
- pierogi ruskie - jadłabym je i jadła
- jazda samochodem (ale po prawej stronie), autobusem... czyli ogolnie podrozowanie

to z grubsza takie oto moje przyjemnosci są

Cytat:
pierogi ruskie - jadłabym je i jadła

Moja mama robi najlepsze ruskie pierogi kiedys zjadlem prawie 40 takich slusznych rozmiarow Przez caly dzien prawie nie moglem sie ruszac

To nie jadles jeszcze pierogów mojej mamy ale sobie smaka teraz zrobilam

to ja jeszcze dopisze sobie do listy slodycze

Cytat:
2005-02-25 19:10:10, Quattro pisze:
to ja jeszcze dopisze sobie do listy slodycze

Nie wolno dopisywac

hehehe jak w szkole

i jeszcze mnie szkola strasza...

EEE co to za OT w moim topicu???????

Nio to moze ja cosik dodam od siebie

Moje przyjemnosci - w pierwszej kolejnosci moja Agatka ukochana - z nia spedzam swoj wolny czas, kiedy i gdzie tylko jest to mozliwe

w dalszej kolejnosci - oczywiscie komp i to co z nim zwiazane - pewne forum na motonewsie hehe, zabawa w programach graficznych, 3D (chcialbym dobrze poznac 3D Studio Max ale mam wrazenie ze teraz baaaardzo skumpluje sie z Wordem podczas pisania pracy dyplomowej )

dalej - samochód oczywiscie, uwielbiam prowadzic i moglbym jezdzic duuuzo - tylko ciagle mi paliwka za malo
aa - samochod i komp- ostatnio wciagnela mnie gierka Richard Burns Rally - nio wypasik moim zdaniem - ale kiera konieczna przez to tylko u kumpla moge sobie poszalec

z jedzonka - heheh - widze danie moje ulubione i Wy lubicie pierogi ruskie - mniami - mojej mamy sa super i A tez swietnie je robi
co jeszcze - slodycze, ciasta (moim popisowym jest murzynek z masa i polewa czekoladowa )

no...hehe to sie rozpisalem hehehe

a jeszcze jedno - browarek...zimny Heniutek....hehe

no to ja tez cos napisze

najprzyjemniejsze jest spotkanie z Voyem
na dalszym planie sa zwierzaki poprostu uwielbiam wszystkie bez wyjatku, pozniej czekolada, ostanimi czasy jazda autkiem spotkania z przyjaciolmi wika i strefkiem.... muzyka , ksiazki oczywiscie Kinga....

kurde narobiliście mi smaka z tymi pierogami!

i tak pierogi ruskie to najlepiej robi moja babcia