ZNIKAM Z FORUM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
informuje wszystkich zainteresowanych że do czasu kiedy to forum zacznie normalnie chodzic znikam z niego. krótko powiedziawszy nie mam zamiaru siedziec i czekać minutę aż mi sie strona załaduje. nie po to w końcu płaciliśmy jakies tam marne pieniądze. jak ktos jest zainteresowany rozmową ze mna to zapraszam na GG 2686064.
jak juz bedzie wszystko ok to dajcie znać.
pozdrawiam

jakto znikasz z forum jaja robisz?

Cytat:

nie po to w końcu płaciliśmy jakies tam marne pieniądze

Po pierwsze to pieniądze były wpłacane za nowy serwer, aby strona www.bmwauto.net mogła dalej istnieć. A te forum znajduje się na serwerze motonews.pl i nie mam w ogóle wpływu na to, że tak powoli chodzi.

Po drugie to widzę, że zbieranie jakichkolwiek pieniędzy to był błąd, bo widzę, że teraz zaczynają się jakieś problemy typu "płacę to wymagam". Składka była dobrowolna i nikt nie kazał nikomu czegokolwiek wpłacać. Jeżeli ktoś chce to mogę zwrócić pieniądze, które zostały wpłacone. A ze składki już rezygnuję. Poradzę sobie w inny sposób. Dziękuję wszystkim, którzy pomogli.

Pozdrawiam

nie wiem jak innym ale mi juz dobrze chodzi forum, tzn tylko wczoraj bylo slabo ale dzis od rana jest ok

Ja osobiście nie mam żadnych problemów z FORUM, śmiga jak zawsze dobrze

u mnie również wszystko chodzi bez najmniejszych problemów.z tego co pamiętam to tylko jeden dzień miałem problemy.

u mnie forum śmiga bez żadnych problemów jestem zadowolony z niego

szczeże mowiąc ja tez nie mam zadnych problemów

Ja musze powiedziec że czasami były problemy, trochę denerwujące ale dało się żyć. A kto będzie teraz moderatorem? Czy nie będzie takiego i zapanuje wolna amerykanka...

to jak nikt nie pilnuje to dawać rozpier****** ten burdel

pozdro

marcin a po co od razu znikać może kompa wystarczy zmienić

Cytat:
to jak nikt nie pilnuje to dawać rozpier****** ten burdel

Ktoś tu jednak został. Więc proponowałbym kulturalniej się wyrażać.

Cytat:
2005-02-25 17:47:15, Paweł_Kosiński pisze:
Ktoś tu jednak został. Więc proponowałbym kulturalniej się wyrażać.

Żartowałem, nie jestem sabotażystą

[ wiadomość edytowana przez: marcingo dnia 2005-02-25 18:17:49 ]

Po 1wsze to Marcin ma chyba coś nie tak ze swoim komputerem lub dostawcą internetu i oczywiście sięnie przyzna, (hmm a może ma rutera na LPG ) no bo po 2gie to mi forum zawsze chodzi dobrze a po 3cie zauważyliście jaki się nagle spokój zrobił na forum hahaha

Cytat:
2005-02-25 18:56:19, Aldik pisze:
a po 3cie zauważyliście jaki się nagle spokój zrobił na forum hahaha

dobre Aldik

Były czasem zgrzyty ale bez przesady.. dziwne to...

To byłem ja Jarząbek... ale ojjj żeczywiście cos cieniutko smiga na modemmie...

No ale modem to ogólnie jest cieniutki, ale to jeszcze nic,ja będąc przed granicą niemiecką i mając komórke na podczerwień i laptopa łączyłem się z netem w celu wyszukania ogłoszeń, no i tak przesiedziałem godzine i gówno zrobiłem

NIom jak sie nie ma co sie lubi...Trzeba było do kafei..gdzieś pod ganicą hmm nie ma Marcina i nie ma mi kto pomóc na stronce z czesciami... heeh jednak brak
Marcin wróć!!

Mi tez forum chodzi elegancko. Ale ja bym sugerował jakieś fajne laseczki żeby dorobić i niech se śmigaja na dole ekranu