Film Rally FeuVert 2005 załoga kunercar 126 900

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mój pierwszy klip!!
Mam nadzieje ,że kuner, przemek i łukasz sie nie obrażą

[ wiadomość edytowana przez: krin dnia 2005-02-25 01:33:30 ]

Juz zasysam

film

Klip mi sie podoba
Bardzo fajny, czuc klimacik pokładzik tez spoko, jedyne do czego miałbym sie przyczepic to ekhm... drgania kamery

zimno było.............a łapy już miałem fioletowe

Klipa bardzo na puls podoba mi sie bardzo muzyczka fanie dobrana!! no i oczywiscie auto tez dobre nieźle nieźle
pozdrawiam

Po pierwsze.. fajnie zobaczyc co koledzy wyprawiaja moim samochodem.. no swietnie poprostu
Po drugie dlaczego taki maly napis KUNER RENT byl? Ja protestuje...

Po trzecie.. fajny klipik

no fakt moze w tym świetle blask Twojej osoby troszke przygasł ale samochód masz fajny

Hmm...Nie wiem czy tu się zamieszcza tylko głosy na TAK ale jednak zaryzykuję Moim skromnym zdaniem filmik nie jest rewelacją. Obraz cały czas drży (myślałem, że to wina kodeków ale jednak nie), muzyczka...hmmm...nie powiedziałbym żeby była dobrze dobrana. Takie epcie-epcie odbera dynamikę temu, co oglądamy-po prostu nie pasuje.

Poza tym widać, że kierowca nie robi tego pierwszy raz i dobrze radzi sobie na śniegu/lodzie. Za to duży plus

Cytat:
2005-02-25 15:50:28, Krin pisze:
no fakt moze w tym świetle blask Twojej osoby troszke przygasł ale samochód masz fajny

Co prawda to prawda Kunerowy bąk naprawde fajnie wymiata, myśle ze za ok tydzień bądź 2 razem poszalejemy 900-tkami

Dobra dobra.. nieźle mi dupy liżecie ale i tak nie dam sie Wam przejechac...

Ye ye ye... Łou łou łou...ye ye yeee

mjuzik spoko i saund silnika też drgania kamery troche dokuczliwe, ale myśle ze kamrzeyście dokuczał mrozik i doskwierał brak statywu.

hmm klip ciakwwie zmontowany, choć te drżące ręce to tragedia...aha...jeszcze taki mały szczegół...za dużo bawił4ś się podkładem dzwiekowym, bo raz to ciszej gra, nagle sie zglasnia i potem znow scisza...dopracuj to w nastepnych klipach...

fajnie Kuner fajnie klip tez fajny tylko mi sie muza w nim nie podoba!!

furka calkiem w pipke ale nigdy nie wybacze ze na tych ruskich felgach nie jezdzi

klip TAK ale muzyka NIE !!!!!!!!! maluch bardzo ladny i ten jego dzwiek silnika!!!!! mniam mniam !!!!!! jedyne cvo mi sie niepodoba to muza --taka disco latino ! kazdy ma swoj gust !

maluszek daje rade ale muzyka jakas wiesniacka az sie ciezko przez to oglada, tu powinien w podkladzie leciec jakis kawalek iron maiden np run to the hills

MALUCH daje rade ale muzyka totalnie meczy...nie chodzi mi o gatunek bo lubie lekkie piosenki i niezadko pasuja one do klipow ale tutaj to jest jakas pomylka

Cytat:
2005-02-25 21:03:01, Samael pisze:
maluszek daje rade ale muzyka jakas wiesniacka az sie ciezko przez to oglada, tu powinien w podkladzie leciec jakis kawalek iron maiden np run to the hills

albo running wild

nieźle nieźle :] mniem sie podoba

ps. filmik nieźle wyszejdlył