Super Ejector i Breda [126p]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! W związku z pytaniem jakie postawiłem na forum : "Jak zrobić dobry tłumik na nowej puszce??" wysuwam proźbe , ponieważ wiem już co chce składać

Bardzo prosze o WSZYSTKIE informacje jakie macie na temat Super Ejectora i Bredy. Rysunki ,opisy , dane techniczne , błędy w wykonaniu mankamęty , pomysły na ulepszenie , rysunki tech niczne , rysunki i jeszcze raz rysunki , aha no i jeszcze rysunki

Thank you from the mountain.

Na temat Super Ejectora to ja wiem dużo po półrocznej walce z tym wynalazkiem...

Jak już przeszukasz forum i poczytasz tematy w których o nim pisałem zadaj konkretne pytanie a odpowiem!

Z tego co wiem, z badania organoleptycznego , to EJECTOR jest cichszy od BREDY.
Niby banał to co napisałem, ale zawsze coś

A ja się przychylam w stronę wniosku Dommela - naprawdę dużo było o tym napisane ostatnio..

Witam, szukałem w wyszukiwarce i nic chodzi mi głównie o dane techniczne jak średnice rór wydechiwych , wymiary budowa , i schematy (nawet odręczne - ale najlepiej z wymiarami) no to pytanie pierwsze (konkretne): jak wygląda breda i superejector od środka

[ wiadomość edytowana przez: wuszy dnia 2005-02-26 21:30:08 ]

Breda:
- puszka wg rysunku

- rury o średnicy jak w Wupexie choć OBR i oryginalny Pachoń ma ciut większą średnicę

Super Ejector: